BRD Romania: Anuntul Special pentru Clientii din Toata Tara

BRD Romania vara

BRD Romania a publicat un anunt special pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca vorbeste despre ceva de care oricine ar putea si ar trebui sa profite chiar in momentul de fata in tara. Mai exact, cei de la BRD Romania le aduc in atentie clientilor ca in perioada aceasta pot beneficia de oferte speciale ca de Black Friday la magazinele Altex si Media Galaxy, de la care pot cumpara produse cu pana la 36 de rate fara dobanda chiar acum.

BRD Romania transmite acest mesaj pentru toti clientii sai din tara, iar asta pentru ca oricare dintre cei care ii folosesc in momentul serviciile financiare cu un card de credit pot profita de promotie. Conform celor de la BRD Romania, oricare dintre clientii care vor sa cumpere produse in valoare de minim 200 de LEI in cadrul acestui Black Friday de vara de la Alte si Media Galaxy, vor putea beneficia de oferta celor 36 de rate fara dobanda de acum.

BRD Romania: Anuntul Special pentru Clientii din Toata Tara

BRD Romania nu e la prima colaborare de acest gen, iar multumita ei va puteti cumpara urmatorul telefon, laptop, televizor, produs electrocasnic, sau accesorii pentru ele, multumita promotiei. Avand in vedere ca pana si telefoanele de top ajung sa coste cateva salarii ale romanilor, oferta de rate fara dobanda poate fi una de care faorte multa lume va dori sa profite, mai ales daca aveti si mai multe produse de cumparat in acelasi timp chiar acum.

BRD Romania spune ca aceasta promotie speciala pe care o desfasoara impreuna cu Altex si Media Galaxy se desfasoara doar pana in data de 18 august, astfel ca aveti putin timp la dispozitie pentru a cumpara ce va doriti. BRD Romania spune, desigur, ca oferta este valabila doar la platile cu cardurile de credit, deci nu veti putea plati cu lichiditati o parte din pretul produsului, pentru ca apoi sa platiti restul in rate fara dobanda.

BRD Romania are toate detaliile despre aceasta promotie disponibile pe website-ul sau, la fel cum se intampla si in cazul celor de la Altex, sau Media Galaxy, in acest moment.