Facebok Messenger: Schimbarea Majora Lansata in mod Oficial

Facebook Messenger criptare apeluri

Facebok Messenger are parte de o schimbare majora lansata in mod oficial pentru utilziatorii din intreaga lume si vorbim despre o noutate pe care foarte multa lume o astepta de foarte multa vreme, asa ca e bine ca intr-un final este oferita pentru noi toti.

Facebok Messenger are implementata de acum o noua schimbare majora in baza careia apelurile audio si video facute de catre utilizatorii platformei sunt criptate in totalitate, ceva ce vine ca o veste excelenta pentru toti cei care folosesc platforma chiar acum.

Facebok Messenger a lansat aceasta schimbare majora pentru unii utilizatori din intreaga lume pentru a testa modificarea, iar dupa ce va considera ca ea este suficient de bine pregatita, o va oferi pentru oamenii din intreaga lume in mod oficial, dar distributia va fi treptata.

Facebok Messenger are aceasta schimbare majora in lucru de ani de zile pentru telefoane si tablete, iar iata ca abia acum este oferita, insa din pacate va mai dura pana cand ne vom putea bucura de o securizare a comunicatiilor pe care le facem.

“Din 2016, am oferit opțiunea de a vă securiza chat-urile text one-to-one cu criptare end-to-end. În ultimul an, am văzut o creștere a utilizării apelurilor audio și video cu peste 150 de milioane de apeluri video pe zi pe Messenger. Acum vă prezentăm apelurile în acest mod de chat, astfel încât să vă puteți asigura apelurile audio și video cu aceeași tehnologie, dacă doriți.

Conținutul mesajelor și apelurilor dvs. într-o conversație criptată de la un capăt la altul este protejat din momentul în care vă lasă dispozitivul până în momentul în care ajunge pe dispozitivul receptorului. Aceasta înseamnă că nimeni altcineva, inclusiv Facebook, nu poate vedea sau asculta ceea ce este trimis sau spus. Rețineți că ne puteți raporta un mesaj criptat de la un capăt la altul dacă ceva nu este în regulă.”