BANCA Transilvania: Mesaj Special ce Vizeaza Clientii Romani

BANCA Transilvania lichiditati

BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania un mesaj special care le aduce in atentie ceva ce nu stiau multi ca pot face multumita serviciilor pe care le ofera institutia financiara. In cazul in care folositi BT Pay, atunci ar fi bine sa stiti ca aplicatia va ofera posibilitatea inclusiv de a retrage bani de la bancomate folosind un simplu cod in locul cardului pe care il aveti, ceva ce nu este disponibil de la chiar orice banca din Romania.

BANCA Transilvania vine cu acest mesaj special pentru a ii ajuta pe clientii din toata tara sa descopere cum pot beneficia de serviciile speciale de care poate ca nici nu ar fi stiut pana in momentul de fata. In cadrul aplicatiei BT Pay pentru clientii BANCA Transilvania este implementata aceasta functie speciala de care pot beneficia clientii din toata Romania, ea fiind disponibila prin meniul in care sunt disponibile toate serviciile suplimentare de acest gen.

BANCA Transilvania: Mesaj Special ce Vizeaza Clientii Romani

BANCA Transilvania spune ca prin aplicatia BT Pay putem genera un cod special care poate fi folosit la oricare dintre bancomatele din Romania pentru a retrage bani chiar si fara a folosi un card. Ideea este una excelenta pentru ca multumita acestei functionalitati putem sacapa dintr-o situatie in care avem nevoie de bani, dar nu avem cardul la noi, el putand fi generat in doar cateva secunde si folosit oriunde avem nevoiesa retragem bani de la un bancomat.

BANCA Transilvania include aceste functii printre toate celelalte speciale pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, iar daca sunteti interesati de ea, aveti mai multe informatii pe website-ul bancii. Ar trebui sa intrati acolo pentru a descoperi si ce alte functii speciale sunt oferite de catre BANCA Transilvania pentru toti clientii in momentul de fata, unele dintre ele putand sa fie de extrem de mare ajutor atunci cand vreti sa faceti plati, sa va administrati conturile, etc.

BANCA Transilvania ofera si informati iprin telefon, sau in agentii, in legatura cu toate aceste functii speciale, deci daca sunteti interesati de ele, puteti sa fiti informati si prin aceste moduri.