Kaufland: Clientii Romani Vizati de un Nou Anunt Important

Kaufland devotament

Kaufland a facut o noua dezvaluire oficiala si importanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa anunte o noua serie de schimbari care vor ajunge in magazinele din toata tara. Mai exact, cei de la Kaufland au publicat noul catalog de reduceri care va fi disponibil pentru toate hypermarket-urile sale incepand cu data de 18 august, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre foarte multe surprize cu produse care au reduceri bune.

Kaufland vine cu aceasta schimbare oficiala ca parte a celor pe care le face in mod regulat pentru clientii si magazinele din toata tara, deci nu e vorba despre vreo surpriza, dar vestile sunt foarte bune pentru toata lumea. In noul catalog de reduceri cei de la Kaufland prezinta o varietate de reduceir la produse alimentare, in vasta majoritate, iar asta nu e tocmai ceva neobisnuit pentru lantul de hypermarket-uri, produsele nealimentare nefacand de obicei parte din cataloage.

Kaufland: Clientii Romani Vizati de un Nou Anunt Important

Kaufland devotament clienti

Kaufland ofera si reduceri de zeci de procente la unele dintre produsele pe care le vinde in momentul de fata prin cataloagele sale, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati de ceva, atunci exista sanse foarte mari sa gasiti ce va doriti. Promotiile pe care Kaufland le anunta vin “la pachet” cu cele prin care saptamana sunt oferite cu reducere de pana la 33% o serie de produse speciale disponibile in toate magazinele sale, iar in acest catalog le aveti incluse.

Kaufland are toate aceste produse disponibile la pret redus fara a obliga clientii sa detina si un Kaufland Card, acel card de fidelitate care in mod obisnuit ofera acces la promotiile speciale care sunt oferite. Dupa cum veti putea vedea in catalog, Kaufland nu impune nici limite de cumpraturi pentru produsele pe care le vinde cu reducere prin acest catalog, deci nici din acest punct de vedere nu exista vreo limitare pentru clientii din toata Romania.

Kaufland are mai multe informatii despre reducerile noului catalog listate chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar trebui sa mergeti acolo pentru a le descoperi pe toate.