Netflix: Trucul SECRET despre Care Multi Oameni Nu au Stiut

Netflix clasic

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, cu sute de milioane de oameni care platesc lunar pentru abonamente in cadrul sau, iar pentru ei exista o varietate de trucuri de care pot profita. Vorbim despre trucuri care ii ajuta pe abonatii Netflix din toata lumea sa descopere mai usor continut de care ar putea fi interesati, dar care nu este accesibil in mod obisnuit prin website-ul companiei, sau din aplicatiile pentru telefoane si tablete.

Netflix dezvaluie in mod regulat unele dintre secretele pe care le are platforma de streaming video la cerere, dar din pacate unele dintre ele raman totusi ascunse de multi clienti. Mai jos aveti unul dintre aceste secrete, adica una dintre sectiunile de continut pe care Netflix nu le prezinta in mod obisnuit in pagina principala de filme si seriale, dar multumita lui putem descoperi filme clasice care sunt disponibile in platforma de streaming, dar nu sunt accesibile usor..

Netflix: Trucul SECRET despre Care Multi Oameni Nu au Stiut

Netflix clasic filme

Netflix are foarte multe sectiuni de acest gen listate in cadrul platformei pentru toti clientii, dar e nevoie de codurile speciale pentru fiecare sectiune pentru a putea accesa tot continutul. In momentul in care accesam o pagina de acest gen, vom vedea o pagina similara cu cea principala din platforma, doar ca ne sunt listate doar filmele clasice disponibile, nu si alt tip de continut care este vizibil in platforma companiei, deci avem o selectie mai restransa de titluri.

Netflix imparte categoriile principale de filme si seriale, cum sunt cele clasice, in diverse alte sub-categorii, astfel ca ne sunt prezentate titluri in baza unei selectii si mai riguroase. Cei de la Netflix au mii de categorii de continut, insa din pacate compania nu are si o lista publica de care sa ne putem folosi pentru a accesa exact ceea ce ne intereseaza, fara a ne baza pe recomandarile de continut pe care le face algoritmul platformei de streaming.

Netflix elimna in mod regulat diverse filme si seriale din platforma sa, astfel ca daca gasiti ceva care sa va intereseze intr-o sectiune de acest gen, ar fi bine sa vizualizati continutul cat inca mai e disponibil.