DACIA Duster 3: 2 Schimbari URIASE Care sunt Deja Dezvaluite

DACIA Duster 3 inovatii

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care DACIA vrea sa o puna in vanzare pentru clientii din intreaga lume, iar inainte ca ea sa apara avem deja dezvaluite doua schimbari majore pentru masina. Cele doua schimbari majore pe care DACIA Duster 3 le are dezvaluite deja vor fi oferite pentru doua noi modele de masini care au fost deja confirmate in mod oficial pentru lansare, chiar daca niciuna nu poate fi deocamdata cumpara de catre clienti.

DACIA Duster 3 va veni cu aceste doua schimbari importante pentru a le oferi clientilor mai multe motive sa fie cumparata, dar si pentru a oferi diferente fata de alte modele existente pe piata. Prima dintre aceste modificari, dupa cum prea bine stiti, probabil, este implementarea unei transmisii hibride pentru DACIA Duster 3, iar debutul acesteia va fi facut cu DACIA Logan 2022, o masina care va fi dezvaluita oficial in putin peste 2 saptamani la Munchen.

DACIA Duster 3: 2 Schimbari URIASE Care sunt Deja Dezvaluite

DACIA Duster 3 va beneficia de aceasta transmisie pentru a oferi si o alternativa mai putina poluanta de deplasare, chiar daca ea nu va permite rularea pe distante mari, sau la viteze mari. Cea de-a doua mare modificare pe care DACIA Duster 3 o va aduce este pentru caroserie, iar asta pentru ca este foarte posibil sa vedem noi elemente care sunt facute din plastic colorat in loc de plastic vopsit, aceasta fiind o modificare extrem de interesanta.

DACIA Duster 3 cu o asemenea schimbare ar beneficia de o reducere a costurilor de productie, dar si de un posibil beneficiu intr-o rezistenta crescuta la zgarieturi si impact vizual mai mic pentru cele existente. Aceasta modificare noua va ajunge initial in Duster 2021, deci vor fi cativa ani de analiza a impactului sau inainte ca DACIA Duster 3 sa beneficieze de ea, dar e clar ca DACIA se gandeste sa o ofere inclusiv pentru acest nou SUV.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansat in 2024 de catre cei de la DACIA, dar ramane sa vedem daca planurile finale vor include si a doua modificare, prima fiind destul de sigura acum.