Mesajul DIGI Romania pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Mesajul DIGI Romania online

DIGI Romania transmite un mesaj foarte important pentru milioane de romani din toata tara, clientii sai fiind vizati de o informare despre care ar trebui sa stie chiar in acest moment. Mai exact, cei de la DIGI Romania le transmit romanilor din toata tara ca isi pot folosi conturile DIGI Online inclusiv de pe telefoane mobile, sau tablete, pentru a vedea canalele de televiziune care sunt disponibile prin streaming video la cerere chiar si acum.

DIGI Romania si-a anuntat initial milioanele de clienti cu cateva luni in urma in legatura cu aceste beneficii de care ei pot profita in momentul de fata, dar multa lume inca nu stie ce se intampla. Cei de la DIGI Romania au unificat de nu foarte mult timp logarea in cadrul DIGI Online, astfel ca oricare dintre clientii care au un cont in website il pot folosi inclusiv pentru logarea in platforma de streaming video la cerere in momentul de fata.

Mesajul DIGI Romania pentru MILIOANE de Clienti din Romania

DIGI Romania trasmite prin intermediul DIGI Online nu mai putin de 90 de canale de televiziune pentru oricare dintre clientii care vor sa le acceseze folosind o conexiune de internet in Romania. Accesarea acestor canale de televiziune este disponibila prin platforma DIGI Online a celor de la DIGI Romania doar din Romania, astfel ca daca incrcati sa le accesati din afara tarii, nu veti putea face acest lucru, din pacate, si e bine sa stiti acest lucru.

DIGI Romania ofera posibilitatea de accesare a platformei DIGI Online atat din cadrul website-ului sau, cat si din cadrul unei aplicatii care este disponibila pentru platformele iOS si Android. Indiferent de metoda aleasa pentru a accesa continutul oferit de catre DIGI Romania, veti avea posibilitatea de a vedea o varietate de canale de televiziune chiar in acest moment, asa ca merita sa profitati de platforma, mai ales daca sunteti in vacanta.

DIGI Romania ofera acces gratuit la platforma DIGI Online pentru oricare dintre clientii sai, chiar daca aveti doar abonamente de internet si telefonie, fara unul de televiziune.