Orange: Ce Ofera GRATUIT Pana la 6 Luni Clientilor Romani

Orange antena

Orange are o surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere in mod gratuit pana la 6 luni ceva de care milioane dintre ei se pot bucura. Orange, cu detalii in aceasta pagina, le spune clientilor din toata Romania faptul ca daca sunt interesati sa urmareasca filme, sau canale de televiziune, folosind Orange TV Go, au posibilitatea de a o facte timp de pana la 6 luni in mod gratuit cu doua optiuni disponibile acum.

Orange incearca sa ii surprinda in mod constant pe clientii sai din toata Romania cu beneficii grozave de acest gen, astfel ca decizia de a oferi gratuitate timp de pana la 6 luni pentrua ceste optiuni merita laudata. Vorbim despre o luna de gratuitate oferita de catre Orange pentru optiunea Movie Go Unlimited, in timp ce pentru cea Antena Play se ofera 6 luni de gratuitate pentru cei interesati, iar toate detaliile promotiei sunt disponibipe pe website-ul platformei.

Orange: Ce Ofera GRATUIT Pana la 6 Luni Clientilor Romani

Orange le permite clientilor din Romania sa urmareasca o varietate de filme prin intermediul optiunii Movie Go Unlimited, majoritatea dintre ele fiind facute de catre case de productie internationale. In cazul optiunii Antena Play, ei bine vorbim despre productii facute de catre trustul Intact, plus cel mai probabil acces inclusiv la canalele de teneviziune Antena 1, 3, Stars, etc, totul direct din platforma de streaming video la cerere pe care o are Orange.

Orange are deasemenea alte optiuni care le ofera romanilor posibilitatea de a accesa o varietate de tipuri de continut de pe telefoane mobile, tablete, sau chiar de pe propriile calculatoare. Desigur ca trebuie sa platiti pentru a avea acces la beneficiile celorlalte optiuni pe care Orange le ofera, dar preturile nu sunt chiar atat de mari precum par la o prima vedere, deci puteti avea acces la ele fara probleme pentru a vedea ceea ce va intreseaza.

Orange nu are o limita stabilita pentru desfasurarea acestei promotii speciale in momentul de fata, deci in mod teoretic puteti profita de ea oricat doriti, pana cand operatorul va decide sa renunte la ea.