iOS 15: Lansare Fara o Functie foarte Importanta pentru iPhone

iOS 15 lansare fara functie importanta

iOS 15 a fost anuntat in luna iunie de catre compania Apple cu o multitudine de functii foarte interesante, iar de-a lungul testarii versiunii beta compania Apple pare sa mai fi facut putin triaj, astfel ca functia importanta SharePlay nu va mai fi lansata chiar din prima zi.

iOS 15 aduce prin SharePlay posibilitatea ca oamenii sa urmareasca filme sau seriale din platformele de streaming video la cerere in tandem cu alti prieteni folosind FaceTime, dar se pare ca sistemul nu este deocamdata suficient de bine pregatit pentru a fi lansat in mod public, asa ca nu va face parte din versiunea finala oferita in toamna.

“SharePlay a fost dezactivat pentru utilizare în versiunile beta 6 pentru dezvoltatori de iOS 15, iPadOS 15 și tvOS 15 și va fi dezactivat în următoarea versiune beta 6 a macOS Monterey. SharePlay va fi, de asemenea, dezactivat pentru utilizare în versiunile inițiale din această toamnă. SharePlay va fi activat pentru utilizare din nou în viitoarele versiuni beta pentru dezvoltatori și va fi lansat publicului în actualizări de software mai târziu în această toamnă.

Suntem încântați de nivelul ridicat de entuziasm pe care l-am văzut de la comunitatea de dezvoltatori pentru SharePlay și abia așteptăm să-l aducem utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată experimenta aplicațiile dvs. cu prietenii și familia într-un mod cu totul nou.

Apreciem cât de multe echipe au lucrat din greu la crearea experiențelor SharePlay și pentru a ne asigura că nu există nicio întrerupere în dezvoltarea dvs., am oferit un profil de dezvoltare SharePlay care va permite crearea și recepția cu succes a GroupSessions prin intermediul API-urilor pentru activități de grup.

Dacă echipa dvs. intenționează să trimită o actualizare a aplicației dvs. pentru lansarea inițială a acestor platforme, vă rugăm să eliminați dreptul GroupActivities. Vă vom oferi îndrumări atunci când SharePlay este reactivat într-o viitoare versiune beta pentru dezvoltatori, moment în care vă încurajăm să includeți dreptul GroupActivities în codul dvs.”