Netflix: Romanii Vizati de un Important Anunt Oficial Azi

Netflix transfer

Netflix le transmite romanilor din toata tara un important anunt oficial despre care ar trebui sa stie toti dintre ei pentru ca vine si cu vesti grozave, ceea ce vedem destul de des in ultima perioada. Netflix ne aduce in atentie unele dintre filmele si serialele care au fost lansate saptamana aceasta in cadrul platformei de streaming video la cerere, dar si ceea ce este asteptat pentru lansare in perioada urmatoare, si puteti vedea ca exista cateva noutati interesante.

Netflix si-a cam facut un obicei din a le aduce in atentie romanilor surprizele la care lucreaza in mod curent, astfel ca tot ceea ce vedem aici vine ca o veste extrem de interesanta pentru noi toti. Cei de la Netflixpun ca saptamana aceasta in cadrul platformei a ajuns un nou sezon al Keeping Up With the Kardashians, Memories of a Murderer, Out of my league, The Defeated, The Secret Diary of an Exchange Student, sau Go! Go! Cory Carson.

Netflix: Romanii Vizati de un Important Anunt Oficial Azi

Netflix transmite deasemenea faptul ca Everything will be Fine, Man in Love, The Chair sau The Loud Mouse Movie au fost deasemenea lansate pentru toti cei care sunt interesati de ele. Netflix ne transmite deasemenea faptul ca intr-o luna va fi lansat sezonul al treilea al Sex Education, ca pe 25 august va fi lansat Bob Ross: Happy Accidents, Betrayl & Greed, iar pe 31 august va fi lansat Sparking Joy with Marie Kondo de catre platforma de streaming.

Netflix a decis deasemenea sa lanseze pe 6 septembrie filmul Blood Brothers, in timp ce pe Never Have I Ever 3 va fi lansat in perioada urmatoare de catre compania americana. Puteti vedea ca foarte multe titluri interesante sunt pregatite de catre cei de la Netflix pentru a fi lansate tuturor abonatilor din cadrul platformei, asa ca ne asteapta o serie de surprize extrem de interesante in perioada urmatoare in toata Romania.

Netflix stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa vada continut grozav in cadrul platformei de streaming, asa ca a pregatit multe noutati foarte interesante pe care lumea cu siguranta le va aprecia.