Android: Planul SECRET al Google care a Uimit pe Toata Lumea

Android universal

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane mobile si tablete, el fiind utilizat de catre foarte multe persoane din intreaga lume, iar compania Google are un foarte important plan secret cu el in centru. Mai exact, cei de la Google isi imagineaza ca Android va avea la un moment dat aplicatiile disponibile inclusiv pe Mac-uri, asa cum se va intampla cu Windows 11, desi momentan se vorbeste doar despre jocuri, nu si despre alte aplicatii.

Android este folosit pe peste 3 miliarde de dispozitive din intreaga lume in momentul de fata, iar planul secret al celor de la Google este gandit pentru indeplinirea obiectivelor pana in anul 2025. Practic, Google a gandit un plan in baza caruia jocurile gandite pentru Android ar putea ajunge si pe Mac-uri, poate chiar impreuna cu alte aplicatii care in momentul de fata sunt disponibile in Google Play Store pentru utilizatorii sistemului de operare.

Android: Planul SECRET al Google care a Uimit pe Toata Lumea

Android universal jocuri

Android ar putea avea toate aceste aplicatii disponibile printr-o platforma care sa functioneze direct pe internet, fara a fi nevoie de convertirea aplicatiilor intr-un format special pentru macOS. Desigur ca a face asa ceva este departe de a fi simplu si necesita extrem de mult timp, insa Google are resursele necesare pentru a pune in aplicare un asemenea plan care sa faca sistemul de operare Android si mai util pentru oameni care nici nu s-ar gandi sa-l foloseasca.

Android va avea aplicatiile rulate cu suport oarecum nativ in WIndows 11, iar asta pentru ca Microsoft a lucrat cu Google pentru a le aduce, iar eforturile lor vor fi benefice pentru foarte multi oameni. Apple si Google nu vor lucra vreodata pentru a aduce aplicatiile Android pe Mac-uri, asa ca din acest punct de vedere solutia ar trebui sa fie oferita exclusiv de catre cei de la Google, iar cu suficient timp la dispozitie ar putea face cam orice.

Android nu a mai fost in centrul unei asemenea initiative pana in momentul de fata, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va reusi, sau nu, Google sa face pentru indeplinirea obiectivelor sale.