WhatsApp: Decizia SECRETA, ce Poate face Oricine Chiar Acum

WhatsApp interpretare

WhatsApp a luat in secret o decizie foarte importanta care vizeaza miliardele de oameni care-i folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata, iar asta vine ca o veste extrem de buna pentru toata lumea. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa deschida programe beta de testare a aplicatiilor care sunt oferite pentru Windows si macOS, astfel ca oricine este interesat sa faca acest lucru poate instala oricum oricare dintre cele doua versiuni ale aplicatiilor.

WhatsApp pregateste pentru lansare una dintre cele mai mari schimbari pe care platforma de mesagerie a facut-o in ultimii ani de zile, iar pentru ca totul sa fie facut fara probleme, e nevoie de testarea schimbarilor. In aceasta idee, toti cei care au calculatoare cu Windows, sau macOS, pot deveni testeri ale versiunilor beta ale aplicatiilor WhatsApp pentru a incerca inaintea multora schimbarile importante care sunt facute pentru aceste aplicatii de americani.

WhatsApp: Decizia SECRETA, ce Poate face Oricine Chiar Acum

WhatsApp ofera in aceste versiuni beta o serie de functii noi care vor fi disponibile in viitor, dar principalul motiv pentru testarea lor la scara mai larga are legatura cu sistemul care permite folosirea conturilor de mai multe dispozitive. Aceasta functie  poate fi folosita doar in tandem cu activarea in aplicatia beta pentru telefoanele iPhone si Android, deci nu veti putea beneficia de ea decat in aceste conditii, asa ca e bine sa nu va asteptati sa o aveti.

WhatsApp distribuie versiunile beta ale aplicatiilor pentru Windows si macOS prin intermediul website-ului sau, asa ca de acolo le puteti descarca pe fiecare in parte si le puteti instala in calculatoarele voastre chiar acum. Desigur ca trebuie sa stiti faptul ca ele ar putea funcitona incorect pentru ca sunt totusi oferite doar in versiune beta, deci trebuie sa nu va asteptati ca experienta pe care aceste aplicatii WhatsApp v-o ofera sa fie totusi cea mai buna posibila.

WhatsApp nu a anuntat deocamdata cand va lansa acest nou sistem important care schimba mult experienta de folosire a aplicatiilor sale, dar sigur vom afal cand va fi pregatit de lansare.