LIDL Romania: Ce Ofera GRATUIT in Mod Oficial pentru Romani

LIDL Romania instiintare

LIDL Romania continua sa ii surprinda pe romanii din toata tara cu ceea ce le ofera gratuit in aceasta perioada, astfel ca daca sunteti dornici sa va bucurati de aceste gratuitati, e cazul sa profitati de ele. Cei de la LIDL Romania inca le mai ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a furniza informatii despre experienta pe care o au la cumparaturi in magazinele din toata tara si de a castiga premii in baza acestor detalii, ceva de care ar trebui sa profite oricine.

LIDL Romania a pornit de ceva vreme aceasta promotie pentru clientii din toata Romania si ofera gratuit ceva de care oricine se poate folosi in oricare dintre magazinele sale din intreaga tara. LIDL Romania vrea sa afle ce fel de probleme exista in magazinele din Romania, sau daca experienta de cumparaturi este una foarte buna, astfel ca ofera gratuit in fiecare luna 20 de vouchere a cate 100 de LEI fiecare pentru informatii de acest gen furnizate de catre clienti.

LIDL Romania: Ce Ofera GRATUIT in Mod Oficial pentru Romani

LIDL Romania instiintare informatii

LIDL Romania ii recompenseaza pe cei care ii furnizeaza informatii despre experienta pe care o au la cumparaturi, iar asta pentru ca asa poate descoperi probleme despre care conducerea nu stie, sau ceea ce au nevoie romanii. Pe de alta parte, LIDL Romania poate afla si daca actuala strategie privind magazinele este una buna si lucrurile se desfasoara fara probleme, astfel ca in final compania se poate folosi de toate aceste informatii in orice mod crede de cuviinta.

LIDL Romania incearca sa adune cat mai multe informatii pentru ca exista in Romania destule probleme in unele dintre magazinele sale, astfel ca doar cu detalii de acest gen poate sa rezolve orice fel de lucruri serioase. LIDL Romania alege in fiecare luna romanii care primesc cate un voucher in valoare de 100 de LEI, iar din moment ce ofera nu mai putin de 20 de astfel de vouchere, exista suficiente sanse de castig pentru toata lumea in perioada urmatoare.

LIDL Romania le cere romanilor sa se inscrie la aceasta promotie prin intermediul website-ului sau, astfel ca trebuie sa mergeti acolo pentru a avea sansa de a castiga ceea ce ofera.