Orange: Vestea Grozava, ce Telefon Ofera Gratuit Clientilor

Orange teste

Orange a publicat o noua veste grozava pentru milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere ceva de care oricare dintre ei se pot bucura si ceva ce nu este oferit chiar atat de des. Mai exact, cei de la Orange au decis sa organizeze o noua runda a programului smart Tester, cu detalii in aceasta pagina, iar prin intermediul sau le ofera clientilor posibilitatea de a testa si castiga un Xiaomi Redmi Note 10 5G acum.

Orange surprinde in mod pozitiv toti clientii din Romania cu aceasta veste grozava, iar asta pentru ca exista multi care ar fi dornici sa profite de ceea ce este oferit pentru ei de acum. Orange le ofera romanilor posibilitatea sa se inscrie in website-ul sau pentru a primi un telefon Xiaomi Redmi Note 10 5G pe care sa il testeze, apoi sa scrie un review, iar in final daca sunt alesi de catre operator vor primi gratuit telefonul in baza participarii la campanie.

Orange: Vestea Grozava, ce Telefon Ofera Gratuit Clientilor

Orange desfasoara acest program de foarte multa vreme, chiar daca el a avut nume diferite de-a lungul timpului, insa acum operatorul ofera nu doar telefoane pentru testare, ci si alte produse inteligente. De aceasta data vorbim totusi despre un Xiaomi Redmi Note 10 5G care este disponibil pentru testare, un telefon extrem de interesant, care aduce si foarte multe functii pentru clienti, astfel ca multi dintre clienti se pot inscrie pentru a-l primi.

Orange spune ca le ofera clientilor posibilitatea de se inscrie pentru a participa la aceasta campanie pana in data de 6 septembrie, urmand ca apoi participantii sa fie alesi, iar telefoanele Xiaomi Redmi Note 10 5G sa fie trimise. Orange spune ca va oferi gratuit 5 telefoane Xiaomi Redmi Note 10 5G catre cei care vor fi alesi castigatori, dar pentru testare are cel mai probabil pregatite mai multe telefoane, asa ca sansele de a primi unul sunt mai mari.

Orange va anunta castigatorii acestei campanii in data de 30 septembrie, astfel ca abia atunci puteti spera sa aflati daca veti primi gratuit un telefon Xiaomi Redmi Note 10 5G, sau nu.