BRD Romania: Noutati Anuntate OFICIAL pentru Toti Clientii

BRD Romania aplicatii

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu milioane de clienti in diverse colturi ale ei, iar pentru acestia vine astazi un anunt oficial cu privire la o serie de noutati care ii vizeaza pe unii dintre ei. Mai exact, BRD Romania a actualizat din nou aplicatia MyBRD Mobile pentru clientii care vor sa faca mobile banking de pe propriile telefoane, iar noua versiune are listate schimbarile in lista de noutati publicata pentru ea.

BRD Romania face in mod regulat modificari de acest gen pentru clientii sai din toata tara, astfel ca nu vorbim despre vreo surpriza majora astazi, ci despre o continuare a masurilor bune luate pentru clienti. BRD Romania a actualizat aplicatia de mobile banking in ideea de a imbunatati expreienta de care au parte clientii sai, insa separat de asta nu se intampla altceva pentru ca nu au fost implementate functii noi pentru cei care o folosesc in telefoane.

BRD Romania: Noutati Anuntate OFICIAL pentru Toti Clientii

BRD Romania a rezolvat diverse probleme de functionare pe care aplicatia le avea, astfel ca daca ati avut dificultati in folosirea sa, acum totul ar trebui sa fi rezolvat pentru a va bucura de ea fara probleme. Separat de asta, cei de la BRD Romania spun ca au imbunatatit deasemenea performantele generale ale aplicatiilor pentru telefoane, astfel ca orice faceti ar trebui sa se intample mai rapid, cel putin in mod teoretic, pentru ca daca va fi asa, sau nu, veti afla dupa instalarea actualizarii.

BRD Romania inca mai actualizeaza aplicatia MyBRD Mobile in ciuda faptului ca ofera aplicatia YOU pentru clientii cu telefoane mobile, aceasta platforma fiind gandita ca una care sa o inlocuiasca pe cea veche. Tranzitia clientilor BRD Romania catre noua platforma YOU a inceput de ceva vreme deja, dar ea va continua si in urmatoarea perioada pana cand toti cei care folosesc serviciile de internet, sau mobile, banking sa fie mutati in cadrul sau de catre banca.

BRD Romania isi distribuie in mod gratuit toate aplicatiile pentru telefoane prin intermediul App Store si Google Play Store chiar in momentul de fata, deci le puteti descarca daca doriti.