Kaufland: Clientii Anuntati OFICIAL, ce Nu Stiau ca Primesc

Kaufland festivaluri

Kaufland a anuntat in mod oficial clientii din toata tara in legatura cu ceea ce multi nu stiau ca primesc de la lantul de hypermarket-uri din toata Romania, iar vestea este una extrem de buna pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor care au Kaufland Card posibilitatea de a beneficia nu doar de reduceri pentru produsele din magazinele sale, ci si pentru diverse alte evenimente care au loc in Romania in aceasta perioada.

Kaufland surprinde total cu decizia de a le oferi clientilor din toata Romania un asemenea tip de beneficiu, insa pana la urma vorbim despre ceva menit sa-i aduca pe clienti mai aproape de lantul de hypermarket-uri. In primul rand, cei de la Kaufland au decis sa le ofere tuturor clientilor din Romania care au Kaufland Card posibilitatea de a cumpara bilete la Untold cu o reducere de 20%, ceva ce nu e disponibil in mod obisnuit pentru oricine vrea asemenea bilete.

Kaufland: Clientii Anuntati OFICIAL, ce Nu Stiau ca Primesc

Kaufland festivaluri untold

Kaufland ofera deasemenea pentru clientii din toata Romania posibilitatea de a cumpara bilete pentru Comic Con cu reducere de 20%, o oferta care va poate aduce mai ieftin mai aproape de actorii favoriti. Kaufland a mai avut deasemenea reducere la bilete pentru un alt festival de muzica desfasurat in Romania weekend-ul trecut, si cel mai probabil vom mai vedea si alte oferte de la lantul de hypermarket-uri in perioada imediat urmatoare pentru clienti.

Kaufland a creat Kaufland Card pentru a ii fideliza pe clientii care cumpara in mod regulat produse din oricare dintre magazinele sale din Romania, iar separat de aceste beneficii are si oferte pentru produsele pe care le vinde. Vorbim despre reduceri neasteptat de bune pe care Kaufland le are pentru clienti, iar daca sunteti interesati de preturi mai mici la cumparaturi, atunci ar trebui sa profitati de ceea ce ofera lantul de magazine in momentul de fata.

Kaufland are o pagina dedicata in website-ul sau in care ofera informatii cu privire la aceste oferte speciale si in aplicatia sa exista o sectiune speciala in care puteti afla informatii in legatura cu tot ceea ce are la reducere.