Orange: Atentie, Ultimele Zile cu un Bonus Special Oferit

Orange conectare

Orange mai ofera doar pentru cateva zile un bonus special pentru clientii sai din toata tara, unul despre care ar trebui sa stie oricine pentru ca s-ar putea sa regretati daca nu profitati de el cat inca mai puteti. Cu detalii in aceasta pagina, cei de la Orange le spun romanilor din toata tara faptul ca doar pana pe data de 31 august mai pot profita de un bonus special pentru internet gratuit oriunde in tara noastra, inclusiv o perioada de internet nelimitat.

Orange a anutat de ceva vreme ca ofera gratuit pentru clientii sai din toata Romania aceste beneficii, iar unii dintre romani au profitat de ele, in timp ce altii probabil ca inca au stat departe. In ciuda acestui lucru, cei de la Orange ne mai permit pana pe data de 31 august sa profitam de bonusul de 100 GB de internet pentru o perioada de 100 de zile, sau de 7 zile de internet gratuit, oricare dintre cele doua e mai propice pentru utilizatorii care au nevoie de tot.

Orange: Atentie, Ultimele Zile cu un Bonus Special Oferit

Orange are aceasta oferta speciala disponibila exclusiv pentru clientii care au cartele prepay, nu si pentru cei care au abonamente, asa ca e bine sa faceti aceasta distinctie inainte de a incrca sa profitati de tot. Orange a decis sa le ofere romanilor doar pentru o perioada limitata de timp aceasta promotie, insa asta separat de bonusurile de internet pe care le are in mod obisnuit pentru cartelele prepay pe care clientii le folosesc in viata de zi cu zi.

Orange a avut in ultimul an o varietate de gratuitati pentru clientii din toata tara, in special pe partea de internet mobil, insa si pentru alte tipuri de servicii pe care le ofera pentru toata lumea in mod obisnuit. In website-ul sau, Orange ofera toate detaliile cu privire la aceasta promotie, dar si cu privire la alte promotii speciale despre care ar trebui sa stiti chiar in acest moment pentru a profita de tot ceea ce are de oferit pentru noi fara a plati ceva.