Doua Noi Schimbari de la WhatsApp Facute pentru Telefoane

noi schimbari WhatsApp mesaje vocale

WhatsApp continua seria schimbarilor pe care le face pentru telefoane, astfel ca vedem de la compania americana noi modificari implementate pentru utilizatorii care-i folosesc platforma acum. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa faca de aceasta data modificari pentru felul in care sunt inregistrate si trimise mesajele audio de catre oameni, iar mai jos puteti vedea cum arata noile elemente de interfata care sunt oferite pentru telefoanele cu sitem de operare Android.

WhatsApp face aceste modificari in secret, departe de ochii utilizatorilor obisnuiti care folosesc aplicatia in telefoanele proprii, insa cei care au acces la ele ne dezvaluie modificarile care ne vor fi oferite. Cei de la WhatsApp modifica pe Android, asa cum au facut deja in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone, interfata de inregistrare a mesajelor audio pentru ca noi sa putem vedea o animatie in timp real cu intensitatea vocii, dar si un buton pentru oprirea inregistrarii.

Doua Noi Schimbari de la WhatsApp Facute pentru Telefoane

ascultare mesaje vocale whatsapp

WhatsApp a implementat deasemenea si optiunea de a asculta mai usor oricare dintre inregistrarile vocale pe care vrem sa le trimitem, procesul fiind mult simplificat in comparatie cu ceea ce era oferit pana acum. Puteti vedea mai jos butonul pentru activarea ascultarii unei inregistrari vocale inainte de a o trimite, iar separat de asta vedem o schimbare mai putin notabila, mai exact modificarea sunetului animatiei pentru pornirea unei inregistrari vocale prin WhatsApp.

WhatsApp face toate aceste modificari in versiunile beta ale aplicatiilor pentru telefoanele iPhone si Android, astfel ca oricine vrea sa le testeze trebuie sa aiba acces la aceste aplicatii. Din pacate procesul de testare pentru iPhone este inchis de catre WhatsApp, iar in cazul telefoanelor Android exista o pagina speciala prin care se poate instala versiunea beta a aplicatiei, dar din pacate aceasta nu va functiona chiar atat de bine precum va imaginati.

WhatsApp va lansa aceste modificari in momentul in care ele vor fi 100% pregatite pentru a fi oferite, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample.