Google Muta Functia Smart Reply din Gmail in Docs

Google Muta Functia Smart Reply din Gmail in Docs

Google a anuntat o decizie foarte interesanta pentru utilizatorii Gmail si Docs, iar asta pentru ca functia Smart Reply va fi mutata din prima platforma in cea de-a doua pentru ca oamenii sa se poata bucura de acest sistem inclusiv acolo pentru editarea documentelor.

Google spune ca noua functie va fi lansata in urmatoarele 15 zile pentru toata lumea din cadrul Docs si va fi activata in mod automat pentru toti cei interesati sa o foloseasca, astfel ca ea ar trebui sa apara in mod automat pentru toata lumea.

Google va permite dezactivarea acestei functii din cadrul Docs, deci nu veti fi obligati sa o folositi daca nu sunteti multumiti de ea, asa ca trebuie doar sa o incercati, daca vreti, iar mai apoi o puteti descativa in doar cateva secunde fara probleme.

“În 2017, am introdus răspunsul inteligent în Gmail pentru a vă economisi timp sugerând răspunsuri rapide la mesajele dvs. Acum, Răspuns inteligent din Google Docs vă economisește timp pentru a răspunde la comentariile din Documente sugerând răspunsuri relevante.

Sugestiile de răspuns inteligent apar sub caseta de răspuns pe subiectele de comentarii în limba engleză. Puteți alege un răspuns sugerat sau puteți scrie al dvs. Răspunsul inteligent se alătură corecției automate de compunere inteligentă și ortografie anunțat în ianuarie 2021 pentru a vă ajuta să compuneți comentarii în Documente rapid și cu încredere.”