Kaufland: Decizia IMPORTANTA cu Schimbari facute in Romania

Kaufland limitari

Kaufland a anuntat in mod oficial o noua schimbare foarte importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, ar fi bine sa stii exact ce se intampla in aceasta perioada. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa publice noua lista de produse care fac parte din campania “Super Eroii Saptamanii”, adica produse care sunt vandute cu reduceri de pana la 33% pentru oricine este interesat sa le cumpere acum.

Kaufland a dezvaluit aceasta schimbare importanta pentru clientii din toata Romania pentru ca oricine e interesat de aceste schimbari sa poata profita de ceea ce este disponibil in cadrul magazinelor din toata tara. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, cei de la Kaufland le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a cumpara o varietate de produse foarte bune cu reduceri de pana la 33% pentru o intreaga zi, strategia aceasta avand mare succes.

Kaufland: Decizia IMPORTANTA cu Schimbari facute in Romania

Kaufland limitari eroi

Kaufland a ales o serie de produse care sutn populare pentru a le vinde cu reduceri atat de mari in Romania, iar dupa cum se poate observa, majoritatea dintre ele au reduceri de 33% oferite de catre companie. Aceste produse sunt oferite cu reducerile de 33% in oricare dintre magazinele Kaufland din tara noastra, astfel ca indiferent unde veti merge, ar trebui sa profitati fara probleme de ele pentru a va bucura de cumparaturi mai ieftine chiar acum.

Kaufland nu impune obligatia de a avea un Kaufland Card pentru a putea profita de aceste promotii, deci oricine poate profita de ele, exceptie facand cele care fac parte din alte promotii curente. In ciuda faptului ca puteti cumpara aceste produse fara restrictii, nu puteti totusi sa le cumparati in orice fel de cantitati, cei de la Kaufland limitand acest lucru pentru a impiedica unii oameni sa cumpere mai mult decat au nevoie, iar altii sa nu primaesca ceva.

Kaufland desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa profitati de tot cat timp inca mai este disponibil.