BANCA Transilvania: 2 Atentionari Importante pentru Clienti

BANCA Transilvania verificare

BANCA Transilvania a emis doua atentionari foarte importante pentru clientii sai din toata Romania, iar despre ele trebuie sa stie toata lumea chiar acum pentru ca va puteti scuti de probleme foarte serioase. Cei de la BANCA Transilvania le vorbesc romanilor despre siguranta pe care trebuie sa o aiba in momentul in care fac tranzactii bancare folosindu-si telefoanele, sau PC-urile, iar asta pentru ca de mai bine de un an de zile atacurile online s-au intensificat.

BANCA Transilvania transmite atentionarile pentru toti clientii sai din Romania, dar desigur ca e nevoie si ca oamenii sa inteleaga ceea ce se transmite prin ele, altfel textele nu ajuta la mai nimic in reducerea problemelor. BANCA Transilvania le transmite clientilor sai din toata tara faptul ca trebuie sa fie in primul rand atenti la securitatea telefonului pe care-l folosesc si in care au instalate oricare dintre aplicatiile sale, sau in care vor sa le instaleze oricand.

BANCA Transilvania: 2 Atentionari Importante pentru Clienti

BANCA Transilvania le spune clientilor sa nu dezactiveze sistemele de securitate native ale telefoanelor, sa le actualizeze in mod constant si daca sunt utile, sa instaleze si aplicatii de tip antivirus. Atat in ceea ce priveste telefoanele, cat si PC-urile, cei de la BANCA Transilvania transmit o atentionare prin care le spun clientilor sa fie extrem de atenti la adresele URL ale paginilor pe care le acceseaza pentru a administra conturile pe care le au la banca.

BANCA Transilvania le transmite clientilor ca trebuie sa se uite cu foarte mare atentie la numele website-ului pe care il acceseaza, chiar daca el seamana cu unul al bancii, iar asta pentru ca poate fi o clona de fapt. Adresa URL accesata trebuie sa aiba denumirea bancii, sau o prescurtare a numelui BANCA Transilvania, iar daca in locui acestora vedeti cuvinte straine, cifre, si un domeniu care nu se termina in .ro, atunci e foarte posibil ca acea pagina sa fie una falsa.

BANCA Transilvania are toate detaliile acestor atentionari disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla si mai multe sfaturi pentru a ramane in siguranta.