Netflix: Anuntul OFICIAL in Legatura cu un Film Important

Netflix garda

Netflix surprinde pe toata lumea cu un anunt oficial in legatura cu un film foarte important care este asteptat de catre multe persoane din intreaga lume, iar vestile sunt foarte bune acum. Mai exact, Netflix a dezvaluit ca The Old Guard 2 va fi lansat pentru fanii din intreaga lume in anul 2022, continuarea primului film avand deja stabilita grila de actori care vor participa, insa asta nu e tot pentru ca si regizorul a fost anuntat de companie.

Netflix a avut un succes destul de mare cu primul film din aceasta serie, iar foarte multa lume astepta continuarea, care acum e confirmata oficial ca fiind in planurile companiei, dar cu o schimbare mare. Noul regizor al The Old Guard 2 este Victoria Mahoney, o surpriza pentru multi, cei de la Netflix renuntand la vechiul regizor in favoarea celui nou care a regizat un film di seria Star Wars cu cativa ani in urma, deci e de asteptat sa vedem lucruri interesante.

Netflix: Anuntul OFICIAL in Legatura cu un Film Important

Netflix o mentine in continuare pe Charlize Theron in randul actorilor principali din serie, chiar daca primul film s-a terminat cu vesti nu foarte bune pentru personajul sau. Continuarea ar trebui totusi sa ne prezinte o evolutie interesanta pentru nemuritorii din The Old Guard, asa ca multa lune este curioasa sa vada cum a gandit Netflix evolutia personajului celebrei actrite, dar pentru asta vom avea de asteptat pana in anul 2022.

Netflix are planuri foarte mari in ceea ce priveste lansarile de filme importante in 2021 si 2022, iar decizia de a face o continuare pentru The Old Guard nu e tocmai o surpriza chiar atat de mare. Schimbarea regizorului e mare surpriza care a venit in mod complet neasteptat dupa ce The Old Guard a avut succes, insa Netflix vrea cel mai probabil sa incerce si ceva diferit cand vine vorba despre filme atat de importante pentru abonati.

Netflix mai are si alte filme si seriale importante in proces de productie pentru lansare, asa ca urmatorul an va fi unul extrem de interesant pentru foarte multa lume.