WhatsApp: ATENTIE! Noi Telefoane iPhone si Android Blocate

WhatsApp restrictii

WhatsApp emite o atentionare foarte serioasa pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume astazi, iar asta pentru ca blocheaza noi telefoane iPhone si Android de la utilizarea retelei sale. Stiti deja ca in fiecare an cei de la WhatsApp introduc restrictii pentru vechi modele de telefoane iPhone si Android care pot accesa platforma de mesagerie, iar astazi vorbim despre noi modele care vor fi blocate incepand din cursul lunii noiembrie, deci ar fi cazul sa va schimbati telefonul.

WhatsApp procedeaza in acest mod in mod constant cu diverse modele de telefoane iPhone si Android oferindu-le oamenilor atentionari cu privire la ceea ce se va intampla in cursul urmatoarelor luni. De aceasta data, lista de restrictii pe care cei de la WhatsApp le impun are in vedere telefoanele iPhone care ruleaza iOS 9, sau o versiune mai veche, iar asta e normal din moment ce iOS 15 va fi lansat luna viitoare, deci din noiembrie veti avea nevoie de minim iOS 10.

WhatsApp: ATENTIE! Noi Telefoane iPhone si Android Blocate

WhatsApp restrictioneaza telefoanele Android cu versiunea 4.0.3, sau mai mica, de la accesarea platformei de mesagerie incepand cu luna noiembrie, astfel ca sunteti obligati sa instalati o versiune mai noua incepand de atunci. O varietate de telefoane de la Samsung, Xiaomi, Huawei, LG, OPPO, Vivo, OnePlus, etc, vor avea accesul restrictionat la WhatsApp incepand din luna noiembrie, modelele cele mai vechi de la acesti producatori urmand a fi cele mai afectate de situatie.

WhatsApp blocheaza accesul vechilor sisteme de operare la platforma sa in principal din cauza problemelor de compatibilitate pe care le are aplicatia pe care o distribuie prin diverse magazine de aplicatii. Separat de asta este vorba si despre vulnerabilitatile care exista in aceste versiuni vechi ale sistemelor de operare, iar compania WhatsApp incearca sa ii protejeze pe utilizatorii sai de problemele care apar in mod normal in aceste situatii acum.

WhatsApp va continua acest proces inclusiv in anii urmatori, astfel ca ramane sa vedem ce anume va mai decide compania sa restrictioneze in materie de telefoane si anul viitor.