CEC Bank: Serioasa ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

CEC Bank suspect

CEC Bank a emis o foarte importanta atentionare pentru clientii din toata Romania, iar daca esti unul dintre ei, atunci ar trebui sa fii extrem de atent la ceea ce spune banca acum. CEC Bank isi continua seria de atentionari de securitate pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca inca exista probleme foarte mari generate de catre atacurile de tip phishing care au loc in toata tara, astfel ca le recomanda clientilor sa fie foarte atenti.

CEC Bank incearca sa aduca aceasta atentionare in fata ochilor cat mai multor clienti din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa care poate afecta pe oricine. CEC Bank stie foarte bine cat de periculoase sunt atacurile de acest gen si ca banii in anumite cazuri nu mai pot fi recuperati daca se intampla sa-i fie furat contul clientului, astfel ca incearca sa-i invete pe oameni cum sa se protejeze.

CEC Bank: Serioasa ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

CEC Bank nici nu este la prima avertizare de acest gen pentru clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care vorbim despre atacuri de tip phishing care se desfasoara de cateva luni de zile deja. In aceste conditii, cei de la CEC Bank emit in mod constant atentionari, iar aucm fac referire la fisierele pe care le pot primi prin email-uri oamenii de la diverse persoane necunoscute, acestea putand sa le compromita calculatoarele, sau telefoanele.

CEC Bank spune ca in cazul in care primim email-uri cu fisiere suspecte, nu ar trebui sa le accesam, nici sa le descarcam in calculatoarele sau telefoanele noastre, iar asta pentru ca ele pot sa ne compromita dispozitivele. Atentionarea pe care CEC Bank o emite acum este una despre care ar trebui sa tina cont oricine pentru ca nu conteaza ce fel de client al bancii, sau al altei banci, estei vizat de asemenea atacuri, ele desfasurandu-se la fel.

CEC Bank are mai mutle detalii despre aceste tipuri de atacuri, dar si despre cum ne putem proteja de ele, chiar pe website-ul sau, asa ca acolo puteti afla mai multe detalii in legatura cu metodele de protectie.