DIGI Mobil: OFICIAL, Anunt care a Surprins foarte Multa Lume

DIGI Mobil strainatate

DIGI Mobil este unul dintre marii operatori de telecomunicatii mobile din Romania, iar un anunt oficial facut recent a luat prin surprindere foarte multa lume, asa cum era si normal, pana la urma. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au dezvaluit faptul ca in ultimul an de zile au atras in retea nu mai putin de 1.1 milioane de clienti, o realizare cu adevarat impresionanta, chiar daca ea vizeaza toate pietele in care operatorul activeaza in momentul de fata.

DIGI Mobil a avut dezvaluita aceasta schimbare in contextul in care cei de la DIGI au publicat informatii cu privire la felul in care a evoluat grupul in ultimul an de zile, iar ceea ce vedem este cu adevarat impresionat. Dintre cei 1.1 milioane de clienti noi pe care DIGI Mobil i-a atras in reteaua sa in ultimul an, mai bine de jumatate s-au alaturat subsidiarei din Spania, acolo unde exista 2.7 milioane de clienti in momentul de fata, undeva pe la doua treimi din totaul din Romania.

DIGI Mobil: OFICIAL, Anunt care a Surprins foarte Multa Lume

DIGI Mobil are succes mare in Spania, acolo unde lucreaza milioane de Romani, chiar mai mare decat in Italia, unde exista deasemenea o vasta comunitate de conationali, dar interesul este mult mai mic. DIGI Mobil a crescut cel mai probabil si in Italia, dar intr-o masura mai mica, in ambele tari grupul fiind MNVO, adica ofera servicii de telefonie mobila prin retelele altor operatori locali fara a avea infrastructura proprie in tara pentru a furniza servicii.

DIGI Mobil are succes tot mai mare de ceva vreme in Spania cu serviciile pe care le ofera pentru clientii locali, si chiar daca e un operator MNVO, reuseste totusi sa-i surclaseze intr-o buna masura pe altii locali. Succesul celor de la DIGI Mobil in Spania a intrat in atentia multor oameni, strategia sa de preturi pe plan local fiind oarecum similara cu cea din Romania, doar ca desigur ca e adaptata la nivelul preturilor din Spania, insa chiar si asa, este de succes.

DIGI Mobil va creste cel mai probabil si in urmatorul an in Spania, iar daca trend-ul va continua, nu e exclus sa depaseasca baza de clienti din Romania, dar probabil in cativa ani.