Guvernul Romaniei: Recompense pentru Vaccinarea din Romania

Guvernul Romaniei a adoptat astazi, printr-o hotarare de guvern, recompensele care vor fi oferite romanilor care decid sa se vaccinze impotriva Coronavirus incepand de acum, totul intr-o incercare de a mai creste numarul celor care se vaccineaza pentru prima oara.

Guvernul Romaniei va oferi recompense sub forma de bonuri de masa in valoare de 100 de LEI, insa pentru a obtine tichetele romanii vor trebui sa se inregistreze online in website-ul prin care se emit certificatele COVID, iar separat de asta se va organiza si o loterie speciala.

“La solicitarea Ministerului Sănătății, Guvernul României a adoptat în ședința de astăzi, 30 august a.c., ordonanța care aprobă acordarea voucherelor de 100 de lei, precum și organizarea loteriei pentru stimularea vaccinării.

Astfel, începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe, persoanele care se vaccinează cu schemă completă vor beneficia de vouchere în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă. Cheltuielile aferente tichetelor se suportă din bugetul Ministerului Sănătății, pe baza metodologiei aprobate prin ordin de ministru.