BANCA Transilvania: Mesaj IMPORTANT, Apelul catre Clienti

BANCA Transilvania pastrare

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari institutii bancare din toata Romania, le transmite un mesaj foarte important clientilor astazi cu un apel prin care incearca sa ii faca sa fie constienti cu privire la pericolele existente. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le spun clientilor din Romania sa nu impartaseasca cu absolut nimeni datele bancare pentru ca in acest fel isi expun banii din conturi la posibilitatea de a fi furati de catre persoane rau intentionate.

BANCA Transilvania transmite acest mesaj oficial pentru clientii din toata tara pentru ca nu toata lumea este constienta de ceea ce se intampla, iar oamenii trebuie sa fie ajutati pentru a sti cum sa se protejeze. Cei de la BANCA Transilvania nu sunt nici la prima atentionare de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in ultimele luni au fost nevoiti sa emita mai multe prin care sa incerce sa-si faca toti clientii constienti de pericole.

BANCA Transilvania: Mesaj IMPORTANT, Apelul catre Clienti

BANCA Transilvania a avut cel mai probabil clienti care au fost afectati de atacurile de tip phishing care se desfasoara in aceasta perioada, unele dintre ele soldandu-se chiar cu pierderi de bani. In unele cazuri acesti bani nu pot fi recuperati de catre clientii bancilor din cauza noilor directive PSD2, astfel ca BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe oameni sa invete cum sa previna aceste tipuri de atacuri in loc sa devina victime ale hackerilor.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o varietate de informatii importante despre care toti clientii ar trebui sa stie, iar asta pentru ca in baza lor pot invata singuri cum sa se protejeze impotriva problemelor. Desigur ca trebuie sa si intelegeti cum functionaza aceste atacuri pentru a sti cum sa depistati atunci cand cineva incaerca sa va transforme in victima unuia, deci trebuie sa fiti mereu vigilenti, mai ales daca vindeti produse online.

BANCA Transilvania spune in sfaturile sale privind atacurile de tip phishing ca atunci cand credem ca suntem victima unuia, trebuie sa anuntam imediat banca si sa anulam cardurile despre care am crede ca sunt compromise.