DEDEMAN: AVERTIZARE pentru MILIOANE de Romani din Toata Tara

DEDEMAN AVERTIZARE

Dedeman a emis astazi o foarte importanta avertizare care vizeaza milioane de romani din toata tara, iar daca obisnuiesti sa iti faci cumparaturile in vreunul dintre magazinele din Romania, ar trebui sa sti ce se transmite. Cei de la Dedeman sunt obligati sa transmita o avertizare cu privire la campaniile de tip phishing care se desfasoara in momentul de fata in toata tara, iar asta pentru ca imaginea companiei este folosita in mod neautorizat in cadrul lor.

Dedeman incarca sa ii ajute pe romanii din toata tara cu mesaje de acest gen, ele fiind extrem de serioase pentru ca le arata oamenilor cum anume ar trebui sa incerce sa se protejeze impotriva acestui tip de probleme. Cei de la Dedeman transmit mai jos faptul ca nu organizeaza sondaje de optinie, concursuri online, sau orice fel de alte campanii promotionale care implica si revendicarea premiilor de catre romanii din toata tara, in aceasta perioada.

DEDEMAN: AVERTIZARE pentru MILIOANE de Romani din Toata Tara

Dedeman prezinta mai jos si o serie de recomandari pentru romanii carora li se transmit asemenea mesaje, in principal prin retelele de socializare, si incaerca sa ii ajute sa isi dea seama la ce nu trebuie sa cada in plasa. Este cunoscut faptul ca de peste 1 an de zile imaginile diverselor mari companii din Romania sunt folosite in atacuri de tip phishing, iar Dedeman vrea acum sa-i ajute pe romani sa invete cum sa se protejeze ce mai bine impotriva lor.

Dedeman prezinta si ce nu trebie sa facem in cazul in care suntem asaltati cu mesaje privind falsele concursuri care folosesc imaginea sa, majoritatea dintre ele directionand oamenii spre website-uri false. In acele website-uri ni se cere sa ne cedam datele personale catre hackeri, iar daca sunteti atenti ar trebui sa invatati cum sa detectati atacurile de acest gen pentru a sti cum anume sa procedati cand sunteti vizati de un hackeri cu un atac de phishing.

Dedeman are pe website-ul sau toate informatiile cu privire la eventuale concursuri, sau sondaje de opinie, pe care le-ar putea organiza vreodata, astfel ca trebuie sa mergeti acolo pentru a afla despre ele.