LIDL Romania: Doua SURPRIZE Colosale, ce Nu Asteptau Romanii

LIDL Romania pantofi

LIDL Romania a anuntat pentru clientii sai din toata Romania doua surprize colosale pe care romanii nu credeau ca le vor vedea chiar atat de curand in cadrul magazinelor sale, insa iata ca lucrurile bune vin “de nicaieri”. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa faca un pas important si sa readuca in magazinele din toata tara perechea de sneakers care i-a innebunit pe romani anul trecut, ea fiind ceruta atunci de foarte multa lume, iar dupa o perioada scurta de disponibilitate, iata ca revine.

LIDL Romania a pregatit extrem de multe surprize pentru clientii din toata tara in aceasta perioada, iar asta pentru ca sarbatoreste 10 ani de existenta in Romania, astfel ca erau asteptate noutati interesante. Se pare ca printre acestea se numara si vestita pereche de sneakers pe care LIDL Romania a facut-o si a lansat-o initial pentru clientii din Vestul Europei, iar acum ea este disponibila inclusiv pentru clientii din Romania, tot pentru o perioada limitata de timp.

LIDL Romania: Doua SURPRIZE Colosale, ce Nu Asteptau Romanii

LIDL Romania pantofi sneaker

LIDL Romania spune ca acesti sneakers vor fi vanduti la pretul de 50 de LEI perechea in magazinele sale din toata tara, deci vorbim despre un pret chiar foarte mic pentru o pereche de pantofi pentru sport. Separat de aceasta surpriza, cei de la LIDL Romania mai pregatesc deasemenea pentru clientii din toata tara si noi produse in stil alpin pe care le putem cumpara, iar aici vorbim atat despre bauturi, cat si despre alte tipuri de produse alimentare.

LIDL Romania pantofi alpin

LIDL Romania aduce pentru clientii din toata Romania o serie de produse care sunt disponibile destul de rar in toate magazinele si care sunt dorite de catre foarte multi romani pentru ca nu se gasesc usor in tara noastra. Desigur ca ele sunt disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp in toata Romania in aceasta perioada, iar cei de la LIDL Romania le vor inlocui saptamana viitoare cu alte oferte speciale, asa ca ar fi bine sa profitati de ele cat inca puteti.

LIDL Romania are un catalog special de produse in stil alpin pe care il puteti consulta chiar in acest moment, asa ca nu trebuie decat sa intrati pe website-ul sau si sa vedeti ce surprize sunt disponibile.