Calea Lactee: Noua Descoperire INCREDIBILA Anuntata Omenirii

Calea Lactee disc

Calea Lactee are dezvaluita o noua descoperire incredibila pentru omenire, iar aici vorbim despre o premiera cu care oamenii de stiinta incearca sa uimeasca intr-o perioada in care calatoriile spatiale devin tot mai importante. Oamenii de stiinta au reusit in urma unor indelungi observari sa ajunga la concluzia ca in discul central pe care il are galaxia Calea Lactee ar exista sisteme planetare similare cu cele care exista in sistemul solar, ceva ce pana acum nu era crezut.

Calea Lactee a avut aceasta descoperire incredibila facuta chiar recent, iar vine ca o premira foarte importanta pentru intreaga omenire, ceva ce a fost posibil dupa foarte multi ani de munca neintrerupta. Conform oamenilor de stiinta, sistemele planetare preucm cel din care face parte Pamantul ar putea exista si in discutl central din galaxia Calea Lactee, acolo unde exista gazul necesar pentru formarea de stele si planete in univers, iar descoperirea de uriasa.

Calea Lactee: Noua Descoperire INCREDIBILA Anuntata Omenirii

Calea Lactee a avut pana acum sisteme planetare descoperite la minim 3200 de ani lumina fata de soare, in alte zone decat discul central al galaxiei, insa oamenii de stiinta spun ca inclusiv acolo ar exista zone cu asemenea corpuri cosmice. Analiza acelei zone din Calea Lactee a fost foarte dificila din cauza distantei fata de Pamant si a pozitiei in care ne afla in raport cu ea, dar oamenii de stiinta folosesc o noua tehnica speciala pentru a vedea ce se intampla acolo.

“În acest sens, microlensarea gravitațională este o tehnică unică, deoarece este sensibilă la sistemele planetare pe o gamă largă de distanțe în galaxia noastră, de la discul galactic până la umflătura galactică. Microlensarea este în prezent singura tehnică capabilă să investigheze distribuția galactică a planetelor. Cu toate acestea, nu a fost raportat încă niciun studiu de măsurare a distribuției, în principal din cauza dificultății în măsurarea distanței. Descoperirea noastră că planetele locuiesc în ambele medii stelare ar putea duce la o mai bună înțelegere a modului în care se formează planetele și a istoriei formării planetelor în Lactee. Cale”

Calea Lactee ar putea avea foarte multe sisteme planetare in centrul sau, iar oamenii de stiinta se folosesc de aceasta noua metoda pentru a inregistra imagini nou din respectiva zona. Multumita acestor descoperiri, Calea Lactee ar putea avea analizata mult mai clar distributia planetelor in interiorul sau, in special in zona centrala, acolo unde se afla si o gaura neagra supermasiva care este foarte activa, deci distruge foarte multe obiecte.

Calea Lactee este in mod constant monitorizata de catre oamenii de stiinta pentru a se descoperi cat mai multe dintre secretele sale, asa ca ramane doar sa vedem cu ce ne vor mai surprinde.