WhatsApp: Masura SURPRIZA cu Impact pe Mliarde de Telefoane

WhatsApp deplasareWhatsApp deplasare

WhatsApp a decis sa aplice o masura foarte importanta care va avea impact pentru miliarde de telefoane din intreaga lume, iar ea este una despre care ar trebui sa stie toti utilizatorii platformei de mesagerie chiar acum. Mai exact, cei de la WhatsApp intentioneaza sa ne permita posibilitatea de a face un trasnfer al conversatiilor intre telefoanele iPhone si Android, dar vor exista si anumite restrictii impuse pentru utilizatorii din intreaga lume.

WhatsApp a surprins extrem de multa lume cu decizia pe care a luat-o pentru utilizatorii iPhone si Android, iar desi multa lume s-a bucurat sa afle despre ea, e posibil ca bucuria sa fie de scurta durata. Transferul conversatiilor din telefoanele iPhone in cele Android va fi restrictionata de catre WhatsApp doar pentru anumite modele de telefoane, adica cele ale Samsung, si doar daca au Android 10, iar in cazul iPhone nu se stie ce restrictii vor fi.

WhatsApp: Masura SURPRIZA cu Impact pe Mliarde de Telefoane

WhatsApp a avut descoperita noua functionalitate de ceva vreme, iar mai jos puteti vedea ce fel de restrictii au fost descoperite pana in momentul de fata in ceea ce priveste transferul de date. Deocamdata doar anumite telefoane Samsung pot face transferul de date in versiunea beta aplicatiei WhatsApp pentru Android, si doar daca au versiunea 10 a sistemului de operare, dar nu se stie pentru care altele va fi oferita noua functionalitate.

WhatsApp ar trebui sa lucreze intens pentru a extinde aceasta functionalitate inclusiv la telefoane Android de la alti producatori, astfel ca e posibil ca noua functionalitate sa fie initial lansata cu disponibilitate limitata. Daca acest lucru se va intampla, nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca WhatsApp sa extinda disponibilitatea si la alti producatori, pe diverse modele de telefoane, asa ca utilizatorii Android trebuie sa aiba extrem de multa rabdare cu aceasta schimbare majora.

WhatsApp nu a spus deocamdata nimic in legatura cu aceasta noua functionalitate, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume ne va fi oferit de catre compania americana pentru utilizare in telefoane.