BCR Romania: Mesajul de IMPORTANTA Mare pentru Toti Clientii

BCR Romania cibernetic

BCR Romania transmite un mesaj de foarte mare importanta pentru toti clientii sai din Romania, unul despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vine in ajutorul oamenilor. Mai exact, cei de la BCR Romania vor sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa se bucure de o experienta mult mai sigura pentru cumparaturile pe care le fac folosindu-si cardurile bancare emise de catre institutia financiara, fie ca o fac de pe telefoane sau PC-uri.

BCR Romania transmite mesajul de mai jos catre toti clientii sai din toata Romania, nu doar catre unii dintre ei, astfel ca trebuie sa fie toata lumea atenta la recomandarea care vine acum de la banca. Cei de la BCR Romania le recomanda romanilor sa se foloseasca de serviciile de securitate de la Bitdefender pentru a isi proteja dispozitivele de pe care fac plati online, sau offline, astfel incat sa nu riste ca banii lor sa fie furati de catre cineva.

BCR Romania: Mesajul de IMPORTANTA Mare pentru Toti Clientii

BCR Romania nu e la prima recomandare de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca si acum cateva saptamani le-a transmis clientilor o recomandare similara cu privire securitatea bancara. BCR Romania spune ca in cadrul aplicatiei George are o oferta speciala de care pot sa pot sa profite oricare dintre clienti, ea permitandu-le sa cumpere suita de securitate online la un pret preferential pentru a fi in siguranta.

BCR Romania a intrat in acest parteneriat cu Bitdefender pentru a le oferi clientilor sai o optiune mai simpla si mai buna pentru a fi in siguranta online, insa desigurca oferta este una foarte limitata. Cei de la BCR Romania le permit clientilor George sa beneficieze de ea pentru o perioada limitata de timp direct si numai din cadrul aplicatiei pentru telefoane, insa dupa aceea ea va disparea complet si nu veti mai putea profita de reducere.

BCR Romania mai are si alte promotii disponibile in cadrul aplicatiei George pentru telefoane mobile, astfel ca trebuie sa o instalati in dispozitivele voastre, ea fiind oferita gratuit prin App Store si Google Play Store.