Guvernul Romaniei: Atentionare ce Vizeaza Toti Romanii

Guvernul Romaniei: Atentionare ce Vizeaza Toti Romanii

Guvernul Romaniei a emis astazi o extrem de importanta atentionare care ii vizeaza pe romanii din toata tara, una despre care ar trebui sa stie oricine pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa care vizeaza dedeman si concursuri false cu brand-ul companiei.

“În ultimele zile, utilizatori din România au primit mesaje în care erau anunțați că au obținut un premiu la ‘Tombola’ DEDEMAN. Pentru detalii, aceștia erau invitați să acceseze un link care redirecționa către o pagină de #phishing, unde urmau să introducă date personale sau financiare, pentru a beneficia de ‘câștig’.
Este vorba despre o tentativă de fraudă tip #scam, metodă utilizată frecvent de atacatori (impersonarea unor branduri cu reputație). Dedeman a publicat deja o avertizare în acest sens, pe canalele oficiale de comunicare, inclusiv pe social media.
DEDEMAN nu organizează sondaje, concursuri online sau alte campanii promoționale cu revendicare de premii. Prin urmare, nu furnizați date personale, financiare sau de autentificare, în urma primirii unor astfel de mesaje!”