Politia Romana: Atentionare pentru Soferii din Toata Romania

Politia Romana Atentionare pentru Soferii din Toata Romania

Politia Romana a emis o atentionare foarte importanta pentru soferii din toata Romania prin mesajul de mai jos, explicand actiunile pe care le-a desfasurat in ultima perioada in ultima luna in doar un singura oras din tara.

“Sunt tineri, entuziaști și dornici să-și respecte promisiunea făcută comunității lor, aceea de a-și face în fiecare zi datoria așa cum se cuvine. Și mai au o calitate: sunt dedicați meseriei alese. De ce spunem asta?
99 de conducători auto sancționați pentru că au depășit viteza legală. 41 de permise reținute pentru abateri săvârșite la regimul rutier. Peste 400 de conducători auto testați cu aparatul etilotest, dintre care 24 depistați conducând după ce au consumat băuturi alcoolice. 9 conducători auto depistați conducând sub influența substanțelor psihoactive. În total, 27 de dosare penale!
Acestea sunt rezultatele obținute în luna august de Cătălin, Ionuț și Adrian, polițiști în orașul Negrești-Oaș din Satu Mare… Și motivul pentru care, în luna care s-a încheiat, în zona lor de competență nu au fost înregistrate accidente cu victime.”