Vodafone: Surpriza Excelenta, ce Ofera GRATUIT pentru Romani

Vodafone bufnita

Vodafone transmite un nou anunt important pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis as ofere gratuit ceva de care foarte multi se pot bucura. Cei de la Vodafone au decis sa promoveze pentru clientii din toata tara un nou serial special care le ofera si posibilitatea de a castiga o serie de premii speciale care sunt disponibile doar pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata in Romania.

Vodafone vine cu aceasta surpriza excelenta pentru ca de ceva vreme nu a mai avut o promotie de acest gen disponibila pentru clientii din Romania in cadrul aplicatiei MyVodafone. In cadrul noii promotii, cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a castiga trei biciclete si trei enciclopedii pentru copii, totul daca urmeaza simplii pasi de mai jos pentru a avea sansa de a intra in posesia oricaror premii care sunt oferite acum.

Vodafone: Surpriza Excelenta, ce Ofera GRATUIT pentru Romani

Vodafone spune ca toti cei interesati sa castige oricare dintre premiile disponibile trebuie sa intre in aplicatia MyVodafone si sa isi asocieze serviciile fixe de la operator cu contul pe care il au in platforma. Apoi trebuie sa lase un comentariu la postarea de mai jos prin care sa confirme faptul ca s-au inscris in aplicatia MyVodafone, astfel incat cei de la Vodafone sa stie faptul ca trebuie sa ia acea persoana in considerare pentru premiu.

Vodafone mai are si o a treia conditie, cerandu-le clientilor sa ne spuna de ce premiul pe care il ofera este potrivit pentru pasiunile pe care il are copilul lor, iar apoi asteptati sa vedeti daca ati fost alesi. Campania pe care cei de la Vodafone o desfasoara este facuta impreuna cu Noul Minimax, pe care il difuzeaza printre canalele de televiziune care sunt disponibile pentru clientii din toata tara in momentul de fata, astfel ca trebuie sa fiti atenti si la asta.

Vodafone mai are si alte promotii in plina desfasurare in momentul de fata pentru clientii din toata tara, astfel ca trebuie doar sa va orientati in functie de ceea ce va intereseaza.