Kaufland: Noua Masura IMPORTANTA Pentru Clientii din Romania

Kaufland salvare

Kaufland a anuntat o noua masura importanta pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toti cei care merg sa-si faca cumparaturile in locatiile din toata tara. Mai exact, cei de la Kaufland le permit clientilor din Romania sa se bucure de reduceri la produsele care sunt vandute in magazine daca aleg sa recicleze PET-uri, doze de aluminiu, sau sticle, o initiativa cu care compania ne-a obisnuit de ceva vreme deja.

Kaufland a publicat mesajul de mai jos prin care vorbeste despre masura importanta pe care a decis sa o ia spre beneficiul romanilor din toata tara, iar oricine ar trebui sa profite de ea in momentul de fata. Stiti deja ca in tarile occidentale reciclarea se practica de ani de zile deja, insa in Romania abia acum incep magazinele sa vina cu masuri de acest gen pentru clientii care sunt dornici sa profite de promotii mai bune facand si ceva bun pentru natura.

Kaufland: Noua Masura IMPORTANTA Pentru Clientii din Romania

Kaufland spune ca ofera 10% reducere la produsele special semnalizate in oricare dintre magazinele sale pentru 5 recipiente de PET-uri, doze de aluminiu, sau sticle din sticla, depuse in centrele sale de colectare. Kaufland spune ca in parcarile magazinelor exista astfel de centre pentru toti romanii care sunt dornici sa protejeze natura, iar daca te numeri printre ei, poate ca ar trebui sa te uiti cu atentie la promotia pe care o deruleaza compania acum.

Kaufland incearca de ceva vreme sa ii convinga pe romani sa recicleze, ceva ce desigur ca ar trebui sa fie in atentia oricui de foarte multa vreme, asa ca puteti incerca sa profitati si de aceasta promotie. Kaufland spune ca recicland putem salva natura, insa mesajul este repetate de foarte multa lume de si mai multa vreme, astfel ca nu vorbim despre ceva nou, ci doar despre o intensificare a initiativelor pentru protejarea planetei in momentul de fata.

Kaufland are toate detaliile despre sistemul de reciclare disponibile chiar pe website-ul sau din Romania, astfel ca puteti intra acolo pentru a vedea ce anume trebuie sa faceti pentru a profita de el.