Vodafone: Mesaj pentru Clienti, Schimbarile Anuntate Oficial

Vodafone performante

Vodafone transmite un nou mesaj pentru clientii din Romania, marele grup de telecomunicatii din Romania oferind informatii cu privire la o serie de modificari de care se pot bucura clientii sai din tara. Vorbim despre o noua actualizare pe care cei de la Vodafone au facut-o pentru aplicatia My Vodafone disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, ea avand parte de noutati inca din cursul zilelor trecute pentru milioane de clienti.

Vodafone le ofera tuturor clientilor din toata Romania posibilitatea de a folosi aplicatia speciala My Vodafone pentru a administra abonamentele, sau cartelele prepay, direct de pe telefoanele proprii oricand doresc. Aplicatia My Vodafone are deasemenea implementata si o sectiune speciala cu oferte pentru clienti sub denumirea My Club, iar acolo s-ar putea sa gasiti promotii extrem de bune pentru oi varietate de parteneri ai grupului de telecomunicatii.

Vodafone: Mesaj pentru Clienti, Schimbarile Anuntate Oficial

Vodafone a actualizat aplicatia pentru a rezolva o serie de probleme care au fost descoperite in cazul versiunii anterioare, si cel mai probabil raportate catre companie de clientii din toata Romania. Separat de asta, Vodafone spune ca a imbunatatit deasemenea performantele generale ale aplicatiei, astfel ca totul ar trebui sa se intample mult mai rapid decat in cazul versiunii anterioare, iar aceasta este o veste excelenta pentru oricare dintre clientii care o folosesc in Romania.

Vodafone vrea sa ofere prin aplicatia sa doar cele mai bune servicii si cea mai buna experienta posibile, iar asta inseamna ca e nevoie de actualizari dese pentru ea, ele venind de cam doua/trei ori pe luna. In general cei de la Vodafone implementeaza doar schimbari minore pentru utilizatorii care folosesc aplicatia My Vodafone, insa uneori mai sunt implementate si functii importante, cum a fost in cazul My Club, platforma fiind lansata cu multe luni de zile in urma.

Vodafone isi distribuie aplicatiile pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit si nu ar trebui sa le descarcati de altundeva decat din aceste magazine oficiale.