WhatsApp: Trucul SPECIAL din iPhone si Android, ce NU Stiai

WhatsApp improspatare

WhatsApp are un truc special in telefoanele iPhone si Android, iar multi dintre cei care folosesc aplicatia in propriile telefoane mobile nu stiu de existenta sa, dar el este extrem de util pentru foarte multe persoane. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat in telefoanele iPhone si Android o functionalitate care le permite utilizatorilor sa preincarce informatiile din conversatii inainte ca aplicatia sa fie deschisa si ele sa fie accesate, iar mai jos puteti vedea despre ce e vorba.

WhatsApp are acest truc special oferit pentru toata lumea deoarece foarte multi dintre oamenii care folosesc aplicatia de mesagerie vor ca totul sa functioneze cat se poate de rapid cand o acceseaza. Sistemul acesta care exista in iOS si Android este gandit pentru a preincarca diverse informatii in aplicatiile care il au implementat, iar cum WhatsApp il are, aplicatia trimite si notificari precum cea de mai jos pentru ca oamenii sa il foloseasca impreuna cu ea.

WhatsApp: Trucul SPECIAL din iPhone si Android, ce NU Stiai

WhatsApp improspatare fundal

WhatsApp preincarca mesajele acestea, daca functia este activata, fara ca persoanele care ni le trimit sa primeasca vreo confirmare de citire, deci nu trebuie sa va faceti vreo grija in legatura cu aceasta problema. Mesajele nu sunt confirmate ca fiind citite nici macar daca WhatsApp ni le afiseaza in totalitate in notificari pe care le vedem in centrul de notificari, asa ca era logic sa nu existe confirmari nici pentru situatia in care acest sistem este activ.

WhatsApp poate avea functionalitatea aceasta activata, sau dezactivata, de catre utilizatori in functie de ceea ce isi doresc ei de la aplicatie, asa ca in cateva secunde puteti sa controlati totul din telefoane. Desigur ca exista si o parte proasta pentru aceasta functie care este oferita pentru WhatsApp iar asta pentru ca ea va consuma si multa energie din baterie, astfe ca autonomia va fi substantial redusa in comparatie cu ceea ce aveati inainte.

WhatsApp mai are si alte functii importante disponibile pentru utilizatori, dar va avea deasemenea si multe altele lansate in curand, ele fiind deja in plin proces de dezvoltare.