GTA 6: Gestul NEBUN al Unui Fan Intr-o Emisiune Televizata

GTA 6 televiziune

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de catre milioane peste milioane de gameri din intreaga lume, compania Rockstar Games evitand totusi sa ofere informatii cu privire la evolutia dezvoltarii sale, cel putin deocamdata.

GTA 6 este in dezvoltare de ceva vreme, insa Rockstar Games tot evita sa ne spuna cat de mult a avansat titlul sau, iar un fan inrait al jocului a dat buzna intr-o emisiune televizata din Germania cerand lansarea sa, dupa cum puteti vedea mai jos.

GTA 6 este asteptat de acest fan de nu mai putin de 8 ani de zile, dar el nu este singurul care este interesat de titlul atat de popular al companiei Rockstar Games, milioane de alti oameni asteptandu-l cu mare interes, insa GTA 5 inca face suficient de multi bani.

GTA 6 este tinut departe de fani in continuare pentru ca GTA 5 Online inca genereaza sume impresionante de bani pentru compania Rockstar Games, ele fiind atat de substantiale incat compania americana evita cu precadere  sa lanseze altceva in locul sau.

Wenn du echt kein Bock mehr hast auf GTA6 zu warten und ins Deutsche TV gehst from de

GTA 6 va fi lansat cu siguranta in 2023, cel mai tarziu, Rockstar Games pregatindu-si strategia pentru a pune in vanzare noul joc si cu siguranta va face extrem de multi bani in momentul in care acesta va fi 100% pregatit pentru a fi lansat pentru clienti.