BCR Romania: AVERTISMENT pentru Clientii din Intreaga Tara

BCR Romania frica

BCR Romania este una dintre cele mai mari institutii bancare din toata tara, ea avand milioane de clienti care-i folosesc serviciile, iar pentru ei a fost emis un avertisment despre care ar trebui sa stie cu totii chiar acum. Mai jos aveti ceea ce poate fi numit un atac de tip phishing, iar asta pentru ca atacatorii incearca sa ii sperie pe clientii romani pentru a le fura datele personale, sua cele ale conturilor, pentru ca mai apoi sa le fure inclusiv banii pe care-i au.

BCR Romania a emis de-a lungul timpului numeroase avertismente pentru toti clientii din toata tara in legatura cu problemele acestea, insa din pacate nu toata lumea a inteles cat de serioasa este situatia. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre o persoana pe pagina de pe Facebook a institutiei bancare, dar chiar si asa ea ne arata cat de grava este situatia in momentul de fata si cum pot deveni oamenii simpli victime ale atacurilor de acest gen fara sa stie.

BCR Romania: AVERTISMENT pentru Clientii din Intreaga Tara

BCR Romania frica date

BCR Romania ne-a spus despre diverse tipuri de atacuri care sunt desfasurate in mod constant, insa cel pe care-l vedeti mai jos are la baza inducerea unui sentiment de frica in randul oamenilor, frica faptului ca vor avea conturile blocate. La baza sa sta o cerinta pe care BCR Romania o impune pentru clientii sai din toata tara de ceva vreme, mai exact actualizarea datelor personale, ceva care in cursul anului trecut a tot fost impus de banca in toata tara.

BCR Romania are acum aceasta campanie intoarsa impotriva sa de catre atacatori cu mesaje precum cel din imaginea de mai sus, romanii fiind pacaliti cu mesaje false care anunta blocarea conturilor cand de fapt nu se va intampla asta. Totul culmineaza cu o cerere pentru clienti sa isi cedeze datele personale intr-o pagina creata de catre atacatori pentru a le fura, iar multi oameni cat in plasa lor si isi ofera datele fara sa stie unde ajung acestea.

BCR Romania i-a avertizat pe romani in repetate randuri sa nu-si ofere vreodata datele personale catre necunoscuti, insa din pacate nu toata lumea stie cum sa se fereasca de aceste probleme foarte serioase.