Livrarile de Vaccinuri in Tara Raman in Continuare Partial Suspendate

Livrarile de Vaccinuri in Tara Raman in Continuare Partial Suspendate

Livrarile de vaccinuri raman in continuare partial suspendate pentru tara noastra din cauza stocurilor care inca nu au fost folosite pentru imunizarea populatiei, astfel ca autoritatile nu au cerut reluarea livrarilor de la toti producatorii care pana acum au furnizat doze.

Autoritatile din tara noastra spun totusi ca Moderna va mai livra in continuare doze, impreuna cu Johnson & Johnson, insa in rest n-ar trebui sa mai vina alte doze de la alti producatori, ci ar trebui sa fie donate catre alte tari ca parte a unor angajamente luate deja.

“Cu privire la dozele de vaccin care vor sosi în România în această lună, după cum știm, avem suspendate livrările, tocmai pentru a avea un management mai eficient al stocurilor, însă vor sosi în țară în continuare doze de la Moderna. Pentru acest moment putem spune că vor sosi săptămânal aproximativ 250.800 și o să mai sosească doze produse de Johnson & Johnson, deși aici este un calendar incert, datorat unor întârzieri de producție ale companiei, însă în momentul de față putem să facem o estimare de 105.700 de doze.”