RCS & RDS: Anunt OFICIAL ce a Luat Romanii prin Surprindere

RCS & RDS forta

RCS & RDS este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, iar in ultima perioada s-a tot mandrit cu asta, insa un anunt oficial publicat acum este ceva care demonstreaza cat de mare este puterea sa in Romania. Pentru a 8-a luna consecutiv, cei de la RCS & RDS au fost in topul retelelor de telecomunicatii mobile care au atras clienti in propria retea prin portare, inregistrand peste jumatate dintre toate portarile realizate la nivel national, ceva ce inca uimeste lumea.

RCS & RDS si-a depasit fara drept de apel concurenta, adica Orange, Vodafone, Telekom, inregistrand singur mai multe portari decat toate aceste companii de telecomunicatii la un loc. In luna august au fost inregistrate 84.682 portari in toata tara, iar dintre acestea, 46.129 au fost portari exclusiv in reteaua RCS & RDS, in timp ce restul de peste 38.000 s-au impartit intre ceilalti trei operatori de telecomunicatii, asa cum s-a tot intamplat lunar in Romania in 2021.

RCS & RDS: Anunt OFICIAL ce a Luat Romanii prin Surprindere

RCS & RDS se indreapta anul acesta spre un record in materie de portari, reusind sa convinga sute de mii de romani sa-si mute abonamentele, sau cartelele de la operatorul actual catre reteaua sa. Avand in vedere ca se apropie toamna cu Black Friday si oferte de Craciun, este de asteptat ca RCS & RDS sa inregistreze mult mai multe portari in propria retea, ceea ce inseamna ca ar trebui sa vedem si noi recorduri stabilite de catre operator.

RCS & RDS are parte de un succes incredibil cand vine vorba despre portari in propria retea de telecomunicatii, iar asta multumita preturilor foarte mici, pentru ca serviciile de telefonie mobila nu sunt tocmai grozave. RCS & RDS are o retea de telefonie mobila inferioara in comparatie cu cele ale Orange, Vodafone, Telekom, in special pe partea de internet mobil, dar cu toate acestea reuseste sa atraga noi clienti in retea multumita preturilor mici pentru servicii.

RCS & RDS a reusit ceea ce niciun alt grup strain de telecomunicatii nu a reusit pana in momentul de fata, iar pentru asta desigur ca merita laudat din plin deoarece nu e usor sa te lupti cu subsidiarele celor mai importante grupuri de telecomunicatii din lume.