WhatsApp: ATENTIE! Schimbarea de care Nu Stiu Multi Oameni

WhatsApp transmitere

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar, trece in mod constant prin diverse schimbari, iar una dintre cele mai recente genereaza si cateva controverse. Mai exact, cei de la WhatsApp fac o schimbare foarte importanta care le va permite oamenilor sa raporteze conturile pentru verificare, insa cu o serie de informatii care sunt transmise catre moderatorii care verifica tot ceea ce le trimit utilizatorii din platforma.

WhatsApp face aceasta schimbare in secret pentru miliardele de oameni care folosesc platforma de pe iPhone si Android, insa din pacate ea este deocamdata doar in plin proces de dezvoltare si nimic mai mult. Totusi, puteti vedea in imaginea de mai jos ca inclusiv in cadrul acestui proces cei de la WhatsApp le spun oamenilor ca in momentul in care raporteaza un cont, ultimele 5 mesaje din conversatia dintre noi si acel cont vor fi trimise catre angajatii companiei.

WhatsApp: ATENTIE! Schimbarea de care Nu Stiu Multi Oameni

WhatsApp transmitere mesaje

WhatsApp spune ca acest lucru face parte din procesul de verificare al unui cont care a fost raportat, astfel ca este important sa stiti ceea ce va ajunge la angajatii platformei pentru a se putea face verificarea completa. WhatsApp impune aceasta masura ca un element de noutate pentru ca pana in momentul de fata nu a impus asemenea tipuri de verificari pentru utilizatori, chiar daca permite de ceva vreme raportarea conturilor din paltforma.

WhatsApp nu a oferit pana acum vreo explicatie pentru aceasta schimbare separat de cea care este afisata in mesajul de alerta pe care oamenii il vor vedea in momentul in care vor accesa respectiva sectiune. Ideea din spatele acestui gest al WhatsApp este una extrem de interesanta si cu siguranta va genera multe discutii in randul utilizatorilor, insa chiar si asa vor exista multi oameni care vor profita de sistem pentru a raporta diverse conturi cu care interactioneaza.

WhatsApp va lansa aceasta modificare importanta abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi utilizata, asa ca probabil nu vom mai avea prea mult de asteptat pana cand ea va fi disponibila oficial.