Telekom: Important Anunt OFICIAL, Milioane de Clienti Vizati

Telekom verificari

Telekom transmite un mesaj foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania in momentul de fata, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ce ar trebui sa faci chiar acum. Telekom le readuce din nou in atentie clientilor din toata tara faptul ca trebuie sa verifice cu mare atentie daca au, sau nu, roaming-ul activat pentru abonamentul lor, sau cartela prepay, inainte de a pleca in afara tarii pentru ca e posibil sa nu aiba serviciile de telecomunicatii active.

Telekom vine cu aceasta atentionare pentru clienti cel mai probabil din cauza faptului ca unii dintre ei s-au confruntat cu probleme dupa ce au plecat din tara fara sa verifice daca au acest serviciu activ. Problema cea mai mare este ca activarea roaming-ului e cam imposibila in situatia in care nu ai cum sa suni in Romania pentru a cere acest lucru, asa ca e bine sa urmati pasii din mesjaul de mai jos pentru a fi siguri ca aveti roaming-ul activ.

Telekom: Important Anunt OFICIAL, Milioane de Clienti Vizati

Telekom prezinta mai jos 3 verificari pe care trebuie sa le faca oricare dintre clientii din toata Romania prin aplicatia MyAccount, sau direct de pe website, pentru a se asigura ca au roaming-ul activ. Prima presupune dezactivarea optiunii “Dezactivare Acces International” pe care Telekom o ofera, a doua implicand activarea optiunii “Prag Valoric in Roaming”, aceasta fiind importanta pentru a va asigura ca nu aveti cost suplimentar necontrolat.

Telekom spune deasemenea ca trebuie activata si optiunea pentru folosirea minutelor internationale inainte de a pleca din Romania, iar asta pentru ca asa veti putea face apeluri telefonice la nevoie. Telekom vine cu aceste trei recomandari pentru oricare dintre clientii din toata tara, indiferent daca aveti abonament, sau cartela prepay, deci daca nu sunteti siguri ca aveti roaming-ul activ, atunci ar fi bine sa urmati pasii pentru a pleca linistiti din tara.

Telekom a mai spus acum cateva saptamani si ca trebuie sa verificati daca abonamentul vostru, sau cartela prepay, are beneficii pentru roaming, iar asta pentru ca acelea mai ieftine nu au asa ceva.