iPhone: ATENTIONARE foarte Serioasa a Apple pentru Clienti

iPhone ATENTIONARE Serioasa Apple Clienti

Apple a emis o atentionare extrem de serioasa pentru clientii sai din toata lumea care au cumparat telefoanele iPhone, iar asta pentru ca in discutie este adusa o problema foarte serioasa despre care multi nu stiu, dar care le poate strica intr-o anumita masura camerele telefoanelor.

iPhone are de cativa ani implementat un sistem de stabilizare optica a imaginilor, iar multumita acestuia putem face poze mult mai bune, insa din pacate se pare ca el este influentat de vibratiile puternice, chiar si de catre cele produse de motociclete.

iPhone are o camera atat de sensibila incat compania Apple ne avertizeaza acum ca expunerea indelungata si directa la vibratii de putere ridicata, la anumite frecvente, poate strica acele sisteme de stabilizare optica implementate in camerele telefoanelor noastre.

Apple le recomanda clientilor sa evite expunerea telefoanelor iPhone la semenea surse de vibratii, motocicletele cu motoare puternice fiind o asemenea sursa, iar asta pentru ca telefoanele se pot strica, iar reparatia nu este facuta gratuit de catre cei de la Apple.

“OIS și sistemele AF cu buclă închisă de pe iPhone sunt proiectate pentru durabilitate. Cu toate acestea, la fel ca în cazul multor produse electronice de larg consum care includ sisteme precum OIS, expunerea directă pe termen lung la vibrații de amplitudine mare în anumite intervale de frecvență poate degrada performanța acestor sisteme și poate duce la o calitate a imaginii redusă pentru fotografii și videoclipuri. Este recomandat să evitați expunerea iPhone-ului la vibrații extinse de mare amplitudine.”

Nu doar stabilizarea optica este afectata de aceasta problema, ci si sistemul de stabilizare optica, iar de aici pot aparea o varietate de probleme pentru cei care folosesc telefoanele iPhone in mod obisnuit pentru a face poze, asa ca e bine sa va protejati dispozitivele.