WhatsApp: Surpriza TOTALA cu Schimbarea Crezuta IMPOSIBILA

WhatsApp transcriere

WhatsApp isi surprinde in totalitate utilizatorii din intreaga lume cu o schimbare crezuta imposibila de catre multi dintre cei care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata pentru a comunica cu oricine vor. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza in secret la o noua functie speciala pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a transcrie mesajele pe care le primesc de la diverse persoane.

WhatsApp nu a dat vreodata de inteles ca ar intentiona sa implementeze o asemenea functie pentru toata lumea, iar mai toti au crezut ca e imposibil sa vedem o functie pentru transcrierea mesajelor in telefoane. WhatsApp va oferi diferit aceasta functionalitate pentru iPhone si Android, iar asta din cauza faptului ca in iOS exista deja un sistem avansat pentru transcriere, deci mesajele vocale vor fi procesate mai simplu, si mai sigur, pentru utilizatori.

WhatsApp: Surpriza TOTALA cu Schimbarea Crezuta IMPOSIBILA

WhatsApp transcriere mesaje

WhatsApp va trimite mesajele vocale la serverele Facebook pentru transcriere in cazul Android, iar utilizatorul va vedea textele direct in cadrul aplicatiei, acestea fiind salvate local pentru a fi accesate mai tarziu. In cazul iPhone, aplicatia WhatsApp va folosi sistemul deja integrat in telefoane, dar si serverele Apple, pentru a face transcrierea mesajelor vocale pe care le primim, iar inclusiv in aceasta situatie vorbim despre stocarea locala a textelor.

WhatsApp nu va putea transcrie si mesaje video, din pacate, deci doar mesajele vocale vor beneficia de acest serviciu, desi nu e neaparat clar daca in viitor nu se va schimba acest lucru. Este totusi uimitor ca WhatsApp implementeaza o asemenea functionalitate pentru clientii sai din toata lumea dupa ce pana acum era nevoie de aplicatii terte si trimiterea mesajelor catre necunoscuti pentru a beneficia de o transcriere pentru mesajele vocale pe care le primim.

WhatsApp transcriere mesaje vocale

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta functionalitate, dar nu se stie inca momentul in care ea va fi oferita, mai ales ca trebuie pregatita foarte bine inainte de a fi lansata in mod oficial.