DIGI Romania: Mesajele OFICIALE care Vizeaza Clientii Azi

DIGI Romania filme

DIGI Romania transmite noi mesaje oficiale care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania astazi, iar daca esti printre milioanele de oameni care beneficiaza de serviciile sale, ar trebui sa stii ce iti spune. In primul rand cei de la DIGI Romania le spun clientilor ca daca au extraoptiunea DIGI Film, atunci vor avea posibilitatea de a vedea in weekend o serie de filme foarte interesante care desigur ca nu sunt transmise de chiar orice canal de televiziune.

DIGI Romania le spune clientilor din toata tara ca pot beneficia de tot numai daca aleg sa isi activeze extraoptiunea speciala Film Now, continutu din cadrul sau fiind disponibil inclusiv prin intermediul DIGI Online. Pentru acest weekend cei de la DIGI Romania anunta ca vor transmite filmele Ultimii Cavaleri, Hacker si Bloodshot, insa desigur ca acestea sunt prezentate doar ca si cap de afis, iar asta pentru ca separat de ele sunt transmise si alte filme bune.

DIGI Romania: Mesajele OFICIALE care Vizeaza Clientii Azi

DIGI Romania le aduce deasemenea in atentie clientilor sai ca in cursul zilei de duminica urmeaza sa transmita inclusiv Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, acesta urmand a incepe la ora 16:00. Cei de la DIGI Romania il transmit atat prin canalele obisnuite de sport, cat si prin intermediul DIGI 4K, deci indiferent cum anume doriti sa vedeti cursa de Formula 1, grupul de telecomunicatii va pune la dispozitie exact ceea ce aveti nevoie acum.

DIGI Romania are extraoptiuni speciale atat pentru Film Now, cat si pentru DIGI 4K, iar pentru a va bucura de continutul din ambele, desigur ca va trebui sa activati ambele extraoptiuni acum. Ambele sunt suficient de ieftine pentru ca oricine sa se poata bucura de ceea ce ofera DIGI Romania pentru toata lumea, deci nu trebuie sa faceti prea multe decat sa le activati si sa beneficiati de foarte mult continut care altfel nu este disponibil pentru noi.

DIGI Romania are toate detaliile acestor oferte disponibile chiar in cadrul website-ului sau din Romania, deci trebuie sa intrati acolo pentru a activa extraoptiunile si a afla toate detaliile in legatura cu ele.