iOS 14.8 a fost LANSAT cu Doua Schimbari foarte Importante

iOS 14.8

iOS 14.8 a fost lansat de catre compania Apple in aceasta seara impreuna cu iPadOS 14.8, noile versiuni fiind disponibile pentru utilizatorii din intreaga lume si vin cu noutati extrem de serioase despre care oricine ar trebui sa stie chiar in momentul de fata.

iOS 14.8 a fost lansat de catre compania Apple dupa cateva luni de testare, insa noua versiune nu aduce functii noi, ci doua schimbari pentru software care au menirea de a rezolva probleme grave de securitate care erau exploatate in mod public pe internet.

iOS 14.8 are rezolvata o prima problema extrem de serioasa care vizeaza o vulnerabilitate din CoreGraphics din cauza careia un document PDF cu cod malitios putea fi folosit pentru a exploata un iPhone, sau o tableta iPad fara ca utilizatorul sa stie ce se intampla.

iOS 14.8 are deasemenea o vulnerabilitate extrem de serioasa rezolvata in WebKit, software-ul in baza caruia functioneaza Safari, sau orice alt browser din aplicatii, iar din cauza sa putea fi exploatat sistemul de operare prin cod malitios integrat in website-uri.

iOS 14.8 este disponibil chiar acum pentru descarcare pe orice iPhone, iPad, sau iPod Touch, compatibile, iar pentru a face acest lucru trebuie doar sa mergeti in meniul de configurari de unde puteti vedea actualizarile disponibile pentru sistemul de operare.