Apple Watch 7 a fost Lansat: Toate Noutatile de la Apple

Apple Watch 7

Apple Watch 7 a fost lansat in mod oficial in aceasta seara de catre compania Apple, noul smartwatch fiind dezvaluit dupa aproximativ un an de dezvoltare, iar schimbarile sunt nu chiar atat de mari precum si-ar fi imaginat fanii care il asteptau cu interes.

Noi functii pentru biciclete

Apple Watch 7 este acum capabil sa detecteze momentul in care incepem sa ne plimbam cu o bicicleta, inclusiv cele electrice.

Mai mult decat atat, Apple Watch 7 este capabil sa isi dea seama daca se intampla sa cadem de pe bicicleta in timp ce ne plimbam.

Ecran mai mare

Apple Watch 7 toate noutatile

Apple Watch 7 are un ecran cu 20% mai mare decat cel din seria 6, marginile avand acum doar 1.6mm, fiind cu 40% mai mici decat in cazul seriei 6.

Design-ul ecranului Apple Watch 7  este modificat pentru a fi mai fluid si mai elegant.

Ecranul este cu pana la 70% mai luminos in spatiile interioare.

Ecranul este mult mai rezistent la zgarieturi si crapaturi multumita unei noi sticle de protectie, dar poate afisa deasemenea si cu pana la 50% mai mult text.

Baterie mai mare, incarcare mai rapida

Apple Watch 7 vine cu o autonomie de pana la 18 ore multumita unei baterii ma imari, dar se poate incarca si cu pana la 30% mai rapid prin USB-C.

Lansare

Apple Watch 7 va fi lansat de catre Apple dupa luna septembrie si este disponibil in 5 noi culori de la Apple.

Preturile pentru Apple Watch 7 incep de la 399 de euro, astfel ca nu se schimba mai nimic in raport cu modelele care au fost puse la vanzare inclusiv anul trecut.