WhatsApp: Schimbarea MISTERIOASA pentru iPhone si Android

WhatsApp misterios

WhatsApp face o schimbare misterioasa pentru telefoanele iPhone si Android, compania americana incercand sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o experienta noua pentru conversatiile pe care le poarta cu diverse persoane. In aceasta idee, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze in aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android o noua functie care ne va permite sa initiem conversatii care dispar pentru o anumita perioada de timp de la primul mesaj.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta schimbare importanta pe care vrea sa o faca pentru telefoanele utilizatorilor sai, iar acum se pare ca a gasit intr-un final si calea cea mai buna pentru ea. Conform celor descoperite in cadrul aplicatiei WhatsApp pentru telefoane mobile, se pare ca nu vom avea doar o singura optiune de expirare a conversatiilor care vor fi initiate cu acest sistem activ, ci vor fi disponibile multiple optiuni de care ne vom putea folosi.

WhatsApp: Schimbarea MISTERIOASA pentru iPhone si Android

WhatsApp misterios disparitie

WhatsApp a implementat in sectiunea speciala pentru aceasta functionalitate noi optiuni pentru durata de expirare a conversatiilor, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, aveti destule dintre care sa alegem. WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a alege ca aceste conversatii sa expire dupa o zi, 7 zile, sau 90 de zile de la initiere, astfel ca daca vrem sa purtam o conversatie scurta cu cineva, vom putea face acest lucru fara grija faptului ca vor ramane mesajele.

WhatsApp nu combina totusi aceasta functie cu una care sa nu permita exportarea conversatiilor, astfel ca oricine va putea sa faca fie capturi de ecran cu ceea ce s-a discutat, fie sa exporte testele din conversatii. Aceste neajunsuri desigur ca fac intreaga functionalitate mai putin utila decat ar trebui sa fie, dar nu e prima oara cand WhatsApp face lucrurile intr-un asemenea mod pentru utilizatorii care-i folosesc aplicatia in intreaga lume.

WhatsApp mai are si alte surprize interesante pregatite pentru utilizatorii sai, dar va mai fi nevoie de timp pentru ca ele sa fie finalizate, asa ca trebuie sa avem destula rabdare.